Farmen-Dessan lurar brallorna av farmarna och Wincent: ”Vad har flugit i er?”

Farmen-Dessan lurar brallorna av farmarna och Wincent: ”Vad har flugit i er?”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
25 februari 2024 kl. 08:02

Bästa pranket i Farmens historia

I söndagens avsnitt av "Farmen" 2024 har det blivit dags för storbonden "Dessan" att redovisa veckans uppdrag för bonden Wincent. Vad Wincent och de andra deltagarna inte vet än är att Dessan har jobbat extra vid sidan av för att lura brallorna av dem.

Dessan lurar farmarna och vincent
Foto: TV4.

Desirée "Dessan" Sjögren levererar bästa pranket i Farmens historia

Farmen-veckan går mot sitt slut på TV4 och Wincent kommer för att kolla till uppdragen på gården, och just den här söndagens genomgång med storbonden Desirée "Dessan" Sjögren slutar i en hel del förvirring för både farmarna och Wincent.

"Han tycker att vi är dumma i huvudet hela högen"

Wincent står redo på gräsmattan och väntar på att de andra farmarna ska komma ut med en av veckans uppdrag, kroppkakor, men till hans förvåning öppnas dörren och farmarna marscherar stolta och sjungandes ut med en banderoll med texten "Farmen 2024". De sjunger att de är hjältarna från Farmen, från Stockholm, Gävle, Göteborg och att de ska få Wincents belöning.

– Nej, men vi glider ju ut där genom dörren och vi gör en grej av det. Vi har bra gung och det svänger ordentligt. Men när man närmar sig Wincent, han ser ju ut som att han tycker att vi är dumma i huvudet hela högen, säger körens ledare Fredrik Trygg Kummertz.

Wincent skrattar åt gänget

– Oj, vilken entré. Jag vet inte vad som har flugit i er, säger Wincent förvånat till gruppen som står som frågetecken.

Då säger storbonden Dessan att det här var ett av veckans uppdrag, och Wincent reagerar med ett förvånat "okej?". Sedan vänder hon sig till gruppen och berättar att allt bara var ett prank.

Det visar sig då att Dessan själv har hittat på uppdraget "Farmen-låten 2024" och uppmanat de andra deltagarna att verkligen lägga ner tid på att få fram en så bra låt med ett så bra framförande för Wincent som möjligt. Skämtet tas emot väl och både Wincent och de andra farmarna skrattar gott åt hennes påhitt.

Vi på Filmtopp vill passa på att tacka Dessan för detta extremt roliga tillägg i vårens upplaga av "Farmen" 2024 på TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL