Premiär för ny säsong av Hellenius Hörna på TV4

Fares Fares och Thomas Stenström i premiären av Hellenius hörna 2023 på TV4

  • TV4 Play
Filmtopp
15 oktober 2023 kl. 10:10

Programmet med David Hellenius får längre sändningstid

I dag är det premiär för en helt ny säsong av "Hellenius hörna" på TV4. I premiären är fotbollsstjärnorna Amanda Ilestedt och Zecira Musovic först ut.

Väntan har varit lång, men nu får tittarna äntligen ta del av en helt ny säsong av TV4:s talk show Hellenius hörna med programledaren David Hellenius i förarsätet. I premiären får vi se flera välbekanta ansikten dyka upp i studion för att gästa.

I varje ny säsong av sitt populära program bjuder David Hellenius in några av våra mest älskade och intressanta personligheter. Som vanligt varvas samtalen med humor, allvar, musikframträdanden och sketcher. Nytt med årets säsong är inte bara att man får ny scenografi, utan också dessutom längre sändningstid.

Fares Fares och Thomas Stenström i premiären av Hellenius hörna 2023 på TV4
Foto: TV4.

Fares Fares och Thomas Stenström i premiären av Hellenius hörna 2023 på TV4

TV-tittarna har sett fram emot en ny säsong av Hellenius hörna. Äntligen är det avspark och först ut är de två fotbollsstjärnorna Amanda Ilestedt och Zecira Musovic, som har en hel del att berätta från dam-VM där Sverige slutade trea. Utöver deras gästspel får vi även se skådespelaren och regissören Fares Fares, som är aktuell med sin thriller En dag och en halv, avslöja sin största skräck. Likaså bjuder Thomas Stenström på ny musik från vad som blir hans sjätte album. Som om det inte vore nog kan vi se fram emot standup med Fredrik Andersson.

Senare i höst är David Hellenius aktuell med actionfyllda film Ett sista race av Edward af Sillén. Något att hålla utkik efter är om vi under säsongens gång får se spännande promotion för filmen i Hellenius hörna

Kvällens sändning av "Hellenius hörna" börjar klockan 20:00 på TV4.

NÄSTA ARTIKEL