Leif GW Persson tokig på koranbrännarna: "Vi kan bara glömma NATO"

EXTRA: Leif GW Persson lämnar Nyhetsmorgon: ”Jag har bestämt mig”

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
31 mars 2024 kl. 11:03

Profilen tackar nu för sig

I dag berättar Leif GW Persson att han lämnar "Nyhetsmorgon" på TV4. "Det här blir mitt sista framträdande i Nyhetsmorgon", säger han.

Under många års tid har den folkkäre kriminologen och författaren Leif GW Persson suttit i Nyhetsmorgon för att dela med sig av sina tankar runt aktuella brott. I dag, söndagen den 31 mars 2024, gör han sitt sista framträdande. Det är Persson själv som bekräftar det genom att inleda sitt gästframträdande på följande vis: 

– Kan jag ta ett litet personligt meddelande? Utan att för den sakens skull hålla något tal till nationen. Men det här blir mitt sista framträdande i Nyhetsmorgon.

EXTRA: Leif GW Persson lämnar Nyhetsmorgon: ”Jag har bestämt mig"
Foto: TV4.

Leif GW Persson lämnar Nyhetsmorgon för att skriva mer

Tiden går fort, och Leif GW Persson har nu hunnit fylla 79 år, vilket var för bara några veckor sedan. När det kommer till att bena ut varför han väljer att sluta som gäst i Nyhetsmorgon så handlar det om att han vill skriva en ny bok och samtidigt hitta mer tid för familjen. 

– Jag har bestämt mig, säger han och fortsätter:

– Nu ska jag skriva bok, och förhoppningsvis ha mer tid att träffa alla barn, barnbarn och hustrun, säger Leif GW Persson.

Under hösten var det många som undrade hur det skulle gå för Leif GW Persson när TV4 aktiverade sitt sparprogram. Det ryktades om att han skulle lämna, men då sa han att han kommer sitta kvar tills han blir obegriplig. Men trots spekulationerna fortsatte Persson att dyka upp i rutan med sina vassa analyser. Nu har han dock själv nått slutsatsen att han behöver tänker programmet. 

Vi kan nog alla enas om att det är på sin plats att säga: stort tack för allt, Leif.

Filmtopp håller dig uppdaterad om de projekt Leif GW Persson väljer att ta sig an härnäst.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL