Ett olöst fall tas upp i Bäckström säsong 3 – då har den premiär

Ett olöst fall tas upp i “Bäckström“ säsong 3 – då har den premiär

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
15 april 2024 kl. 21:04

Utspelar sig på Mallorca

Snart har det äntligen blivit dags för tittarna, som så länge väntat, att få kasta sig över den tredje säsongen av "Bäckström" med Kjell Bergqvist.

I fortsättningen på TV4:s succéartade kriminaldrama Bäckström tar mästerdetektiven Evert Bäckström (Kjell Bergqvist) sig an sitt hittills enda olösta fall: mordet på hans barndomskärlek Sally. Utredningen leder honom snart till Palma på Mallorca, där resan tar en oväntad vändning när en man hittas mördad i hotellpoolen. Samtidigt som Bäckström plågas av tankar på Sally avslöjar utredningen snart att fallet har kopplingar till ett annat. Vid sin sida har han Ankan (Agnes Lindström Bolmgren) och Olzzon & Olsson (Peshang Rad, Filip Berg).

Ja, kanske kan Bäckström lösa båda mordfallen samtidigt och uppnå 100 % lösta fall, men är det verkligen det avslut som Bäckström behöver för att finna frid?

Ett olöst fall tas upp i Bäckström säsong 3 – då har den premiär
Foto: TV4.

Då har Bäckström säsong 3 premiär på TV4 Play

Så här säger seriens främsta stjärna Kjell Bergqvist om vad som komma skall i de nya avsnitten vi har framför oss:

– Bäckström med sällskap drar söderut i denna säsong! En weekendresa som naturligtvis hamnar på polisens konto och där ledningen till slut undrar hur lång kan en weekend vara? Uppenbarligen hur lång som helst med hjälp av diverse lögner! Världens bästa mordutredare tenderar att också bli världens största lögnare. Men även om lögnerna numera lätt genomskådas så skiter väl Bäckström i det! Att ljuga helt öppet är ju en konst i sig! Eller?

"Bäckström" säsong 3 har premiär på TV4 Play den 24 april.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL