Detta är Kemo Samateh i Robinson 2024

Detta är Kemo Samateh i Robinson 2024

  • TV4 Play
Eyla Runsten
26 mars 2024 kl. 19:03

Lär känna en av deltagarna i årets Robinson

Kemo Samateh i "Robinson" 2024 är en stark kille som lever som han lär. Han jobbar som personlig tränare och visar det på sina sociala medier, och enligt honom är personlig träning inte bara ett jobb utan ger även honom möjligheten att förändra människors liv och förbättra deras livskvalité.

Den 17 mars hade årets säsong av Robinson premiär på TV4. I år befinner vi oss i Filippinerna där 20 deltagare ska kämpa för lagets och sin egen överlevnad i det tropiska klimatet. Något som är nytt för årets säsong av programmet är att Lag Syd och Lag Nord är uppdelade i män och kvinnor. Denna säsong finns det många personer som sticker ut med sina starka personligheter och ett driv för att vinna, en med detta driv är Kemo Samateh.

Kemo Samateh i Robinson 2024. Foto: TV4

Detta är Kemo Samateh – en stark kille vars största inspiration är hans mamma

Namn: Kemo Samateh

Ålder: 36 år

Yrke: Personlig tränare

Bor: Lund

Personlig sak: Ficklampa

Kemo Samateh hade en lugn start i Robinson 2024, men redan i det första avsnittet av programmet så la man märke till honom då han bytte sin röst i den första utröstningen. Kemo kommer från Lund och är en personlig tränare där han spenderar hela dagarna på gymmet för att träna sina klienter och sig själv. Han redo att utmana sig själv i Robinson. Något som Kemo tar mycket inspiration ifrån är sin mamma. Hon var ensamstående mamma efter att han hade fyllt 7 år och tycker att hon är otroligt stark och vacker. 

Redan efter första avsnittet i Robinson så hade Kemo redan gjort ett namn av sig som en stark kille. Han visade tidigt i den första tävligen att han var stark genom att vara en av de som först kom i mål och var säker i den första utröstningen. Han blev även vald för att duellera för en immunitet om Lag Syd hamnar i ett öråd och vann. 

Vill förbättra människors liv genom träning

Kemo har gjort det tydligt att han inte litar på någon, men att han gärna samarbetar om det är för rätt sak, och på grund av detta så gjorde han tidigt en pakt med två andra i Lag Syd. Trots pakten så var han tydlig med att han kommer sätta laget först då han inte vill att de ska hamna i ett öråd. Han hjälper laget kamma hem flera segrar och visar att han kan för att vinna Robinson 2024.

Utanför "Robinson" spenderar han mycket tid på att träna och att leva som han lär i sitt arbete som personlig tränare. På bland annat Facebook lägger han upp bilder och videos när han tränar för att enligt honom är personlig träning inte bara ett jobb för honom, utan det ger honom möjligheten att förbättra människors liv och livskvalité. Bortsätt från att han jobbar som personlig tränare så har han ägnat de senaste 15 åren åt att träna.

"Robinson" 2024 hade premiär söndagen den 17 mars och sänds söndagar klockan 21.00 och måndag-torsdagar klockan 19.30 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL