Robinson 2022 höst: Alexander Strandberg röstade ut Helen Lindborg

Detta är Helen Lindborg i Robinson 2024

  • TV4 Play
Eyla Runsten
11 april 2024 kl. 19:04

33-åringen från Älvsjö

Helen Linborg är tillbaka i "Robinson", denna gång mer sugen på revenge. Efter att ha blivit utröstad två gånger ur "Robinson" tog hon sig tillbaka varje gång via "Gränslandet". Efter ett tredje och sista försök för att ta sig till final så åkte hon ut ur programmet efter att ha förlorat en tävling. Nu är hon tillbaka med en ny attityd och med ett sug för revansch.

Den 17 mars hade årets säsong av Robinson premiär på TV4. Detta år befinner vi oss i Filippinerna där 20 deltagare ska kämpa om sin egen överlevnad i det tropiska klimatet. Något som är nytt för årets säsong är att de startade med Lag Syd, som enbart bestod av män, och Lag Nord, som enbart bestod av kvinnor. I år finns det många starka personligheter, tjockt pannben och ett driv för att vinna. Denna gång så har Hanna Lindborg kommit tillbaka för att ta revansch sedan sist, men denna gång startar hon genom Gränslandet och deltagarna är helt omedvetna om hotet som kommer därifrån.

Detta är Helen Lindborg i Robinson 2024
Helen Lindborg i Robinson 2024. Foto: TV4

Detta är Helen Lindborg – En tjej med riktig kämpaglöd

Namn: Helen Lindborg

Ålder: 33 år

Yrke: Eventansvarig

Bor: Älvsjö

Personlig sak: Nagelsax

Helen Lindborg har redan haft sin start i Robinson, men detta var år 2022. Nu är hon tillbaka och redo att göra allt för att ta sig tillbaka in i Robinson för att få sin revansch. Helen jobbar som eventansvarig och kommer från Älvsjö. Hon är redan bekant med Gränslandet sedan sin förra gång i Robinson då hon kämpade sig tillbaka två gånger innan hon var tvungen att åka hem. Denna gång så startar hon i Gränslandet med ett bekant ansikte från förra gången hon var med i programmet. Nu har hon en ny inställning och ska bjuda lite på sig själv men inte lita på någon blint, hon är där för sin skull.

Förra gången Helen var med i Robinson så visade hon att hon var duktig på det mesta, vilken tävling hon än gick in i så hade hon pannben och vann många av dem. I Gränslandet så börjar hon som första duellant och visar här att hon är duktig på att tävla och hålla lugnet. Med sina erfarenheter från förra gången så har hon bestämt sig att när det behövs så kommer hon att välja jaget före laget.

Bjuder på sig själv och har torr humor

I "Gränslandet" så hittade alla sina platser snabbt och bidrog med det de kunde. Helen var snabb med att pakta sig lite med det bekanta ansiktet från förra gången, men var redo på att de båda kommer göra allt för att ta sig in i Robinson, deras mål var att göra det tillsammans. I Gränslandet så drog hon torra skämt och bjöd mer på sig själv än när hon var med och tävlade förra gången, hon lärde känna de andra gränsländarna och de lärde känna henne. 

Utanför "Robinson" så jobbar Helen som eventansvarig. På fritiden så klättrar hon och anser att detta är en av fördelarna för att hon ska kunna ta sig tillbaka in i Robinson ytterligare en gång från Gränslandet. Efter att ha kommit tillbaka in i Robinson två gånger år 2022, så var det tredje gången gillt för Helen och efter en förlust innan finalen var hon tvungen att åka hem. Helen visar att med en riktig kämparglöd så kan man ta sig långt i Robinson och i Gränslandet.

"Robinson" 2024 hade premiär den 17 mars. Programmet sänds på söndagar klockan 21.00 och måndagar-tordagar klockan 19.30 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL