Detta är Hanna Danemyr i Robinson 2024

Detta är Hanna Danemyr i Robinson 2024

  • TV4 Play
Eyla Runsten
03 april 2024 kl. 17:04

44-åringen från Stockholm

Hanna Danemyr i "Robinson" 2024 är en kvinna som är bra på det sociala spelet. Då hon är bra på det sociala så ska hon försöka vara som naturell yoghurt och låta någon annan bestämma så inte hon tar smällen.

Den 17 mars hade årets säsong av Robinson premiär på TV4. I år befinner vi oss i Filippinerna där 20 deltagare ska kämpa för lagets och sin egna överlevnad. Något som är nytt för årets säsong är att Lag Syd och Lag Nord är uppdelade i män och kvinnor. Denna säsong finns det många personer som sticker ut med sina starka personligheter och drivet för att vinna, en av dessa är Hanna Danemyr.

Detta är Hanna Danemyr i Robinson 2024
Hanna Danemyr i Robinson 2024. Foto: TV4

Detta är Hanna Danemyr – en kvinna som är bra på det sociala spelet

Namn: Hanna Danemyr

Ålder: 44 år

Yrke: Flygvärdinna

Bor: Stockholm

Personlig sak: Ett inplastat foto

Hanna Danemyr hade inte den bästa starten i Robinson 2024 då hon var en av de som stod inför utröstning redan i det första avsnittet. Hanna kommer från Stockholm och jobbar som flygvärdinna. Hon anser att hon är bra på det sociala spelet och tror att hon kommer att komma långt i Robinson genom att vara som naturell yoghurt, inte för mycket och inte för lite.

Efter den första tävlingen så stod Hanna inför utröstning då hon var en av de som förlorade. Hon var trots detta säker på att hon skulle stanna kvar i tävlingen, även fast hennes magkänsla var rätt så blev hon förvånad över att hon fick alla röster för att stanna kvar i Robinson.

Extremt bra på det sociala

Hanna hittade snabbt sin plats i Lag Nord redan innan den första utröstningen. Hennes strategi är att se till att hon inte blir den som bestämmer, detta för att kunna stanna kvar så länge som möjligt. Hanna var en av de som blev mest påverkad av matbristen och fruktdieten som de behövde ha ända in i tredje veckan. Hon delade även med sig under en av tävlingarna att hon har en hudsjukdom som gör att hon inte kan ha ansiktet vänt mot solen för länge, trots detta så kämpar hon sig igenom det varma klimatet vid de filippinska öarna.

Utanför "Robinson" är jobbar hon som flygvärdinna. Hon anser att hon är extremt bra på det sociala och tror att det är en av hennes egenskaper som kommer att ta henne långt i tävlingen. Hanna brukar vara social med vänner och har redan innan hon anlände till ön så bestämde hon sig att vara så neutral som möjligt, inte trampa på någons tår, inte vara den som bestämmer eller vara för mycket, utan hon ska vara lite som neutral yoghurt – inte för mycket och inte för lite.

"Robinson" hade premiär den 17 mars. Programmet sänds söndagar klockan 21.00 och måndag-torsdag klockan 19.30 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL