Det här är hästbonden Joel i Bonde söker fru 2023 på TV4

Det här är hästbonden Joel i Bonde söker fru 2023 på TV4

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 14:11 | Publicerad 08 november 2023 kl. 12:11

Söker efter en händig kille

Årets yngsta deltagare i "Bonde söker fru" 2023 är ingen mindre än energiknippet Joel, 23, från Valbo utanför Gävle, som känner sig mer än redo för att träffa sin framtida drömpartner.

Hästbonden Joel i bonde söker fru 2023 på TV4
Joel. Foto: TV4.

Det här är hästbonden Joel i "Bonde söker fru"

Det är nu full fart på gårdarna i höstens säsong av Bonde söker fruTV4 och en av årets kärlekstörstande bönder är hästbonden Joel. Energiknippet Joel, 23, är årets yngsta deltagare som är på jakt efter en seriös relation som ska hålla hela livet. Joel vill gärna hitta en händig kille som vill bygga upp en framtid tillsammans med honom.

– Jag är ju ute efter att hitta en partner som man verkligen känner allt för. Självklart blir man ju lite rädd också för man blir ju så himla sårbar, berättar Joel i sin introduktionsvideo till programmet.

Joel, 23, Bonde söker fru 2023 på TV4 och TV4 Play
Joel. Foto: TV4.

"Svårt att träffa killar som vill starta något seriöst"

Joel jobbar med utbildning och försäljning av hopphästar i Valbo, strax utanför Gävle och har en stor familj med hela 11 syskon. Att han har såpass många syskon är troligtvis en av anledningarna till att han har en stor längtan efter att få egna barn.

– Jag tycker att det är jättesvårt att hitta killar som vill starta något seriöst för många vill vara unga länge liksom. Men jag tycker att man fortfarande kan vara ung, ha barn och göra saker, säger Joel i sin introduktionsvideo.

Tackade först nej till programmet

I en intervju med QX berättar Joel om hur han till en början valde att tacka nej till programmet, men tack vare produktionens ihärdighet så valde han till slut att tacka ja.

– Det var en kompis som anmälde mig. TV4 ringde och jag tackade nej och sa att det inte var läge. Sen hörde de av sig igen och då var läget annorlunda och ett team kom hem till mig och kollade. Och så kom nästa team och kollade och ja, sen var jag med [skratt], säger Joel i intervjun med QX.

Hur det går för Joel och de andra bönderna i "Bonde söker fru 2023" ser du varje onsdag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL