Det blir en ny säsong av Robinson – spelades in i februari

Det blir en ny säsong av Robinson – spelades in i februari

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
26 maj 2024 kl. 11:01

TV4 fortsätter med sitt älskade program

Har du oroat dig för att det här skulle bli den sista Robinson-säsongen? Då kan du känna dig lugn. Programmet kommer tillbaka i höst.

Under söndagen går vårens säsong av Robinson i mål, detta efter hela 51 avsnitt. Tittarna som inte bara följt med i det huvudsakliga äventyret sedan i mars månad, har även fått följa de parallella duellerna i Gränslandet. Att TV4 har satt flera av sina program på paus, har skapat en oro inför hur de tänker göra med Robinson

Men du som befarar att det älskade tävlingsprogrammet inte skulle komma tillbaka kan känna dig lugn – TV4 låter inte Robinson gå samma öde som flera av deras andra program.

Det blir en ny säsong av Robinson – spelades in i februari
Foto: TV4.

Robinson kommer tillbaka med ny säsong

Enligt en trovärdig källa till Filmtopp spelades den kommande säsongen in i februari månad, och tanken är att den ska ha premiär i höst. Baserat på när tidigare höstsäsonger kommit ut kan vi förvänta oss att det blir premiär någon gång i oktober månad. 

Som vi förstår det är tanken även att Anders Lundin återigen tar ledigt från programledarrollen – för att ge utrymme till Petra Malm. Den senaste tiden har de två varvat och kört varannan säsong, där Lundin tar vårturerna och Malm höstvändorna.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt runt "Robinson" vars aktuella säsong går att se i sin helhet på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL