Överraskningen i årets Robinson: ”Min kille röstade på mig”

Den stora överraskningen i årets Robinson: ”Min kille röstade på mig”

  • TV4 Play
Filmtopp
06 oktober 2023 kl. 11:10

Berättar om relationen efter programmet

Daniela Maniscalchi är den första att röstas ut ur "Robinson" hösten 2023. När hon tittar tillbaka på det i dag tycker hon det är jobbigt eftersom hennes kille lade en av rösterna.

Det blev ett ovanligt första Öråd i Robinson hösten 2023 som slutade med en utdragen process i att få ut en deltagare. Röstningen slutade nämligen oavgjort, vilket den sällan gör. När rösterna väl delades ut slutade det på lika antalet röster mellan Magnus Kannerbro och Daniela Maniscalchi. Därefter fick gruppen samtala sig fram till vem de tycker ska lämna, och beslutet landade till slut på Daniela, som lämnat ön för att kämpa sig tillbaka från Gränslandet. Nu framkommer det att hon är tillsammans med en av de som röstade på henne.

Den stora överraskningen i Robinson 2023: ”Min kille röstade på mig”
Foto: TV4.

Den stora överraskningen i Robinson 2023: ”Min kille röstade på mig”

I en intervju med TV4 berättar Daniela Maniscalchi att det kändes väldigt tufft och att hon blev riktigt besviken när valet föll på att skicka ut henne. Något som hon avslöjar gjorde det ännu tuffare var att hennes pojkvän valde att rösta på henne. 

– Något som var lite extra jobbigt med att se dagens avsnitt var att bli påmind om att min kille Johan (Gärtner) röstade på mig, säger Daniela till TV4.

Johan kom in i säsongens andra avsnitt som en av jokrarna. När han anlände till ön kände han och Daniela inte varandra, utan det var först efter inspelningen av Robinson som det började slå gnistar. Daniela berättar att de klickade fort på ön men att inget hände på Filippinerna:

– Vi bor ganska nära varandra, jag i Göteborg och han i Mölndal. Vi träffades när vi kom hem, då umgicks vi som vänner och nu är vi ett par. Det är väldigt nytt. 

Vidare berättar Daniela att Johan fick dåligt samvete när han såg gårdagens avsnitt på TV. Även om Daniela påpekat att hon aldrig hade röstat på honom, så är det inga "hard feelings" över händelsen i dag.

Du följer "Robinson" hösten 2023 på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL