De tävlar mot varandra i Sämst i test på TV4: ”En TUFF match”

De tävlar mot varandra i Sämst i test på TV4: ”En TUFF match”

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
03 maj 2024 kl. 17:05

Snart släpps specialavsnittet tittarna väntar på

Framåt slutet av maj månad är det dags för en ny uppgörelse i programspecialen "Sämst i test" på TV4. Under en kväll ska tidigare deltagare som kommit sist i "Bäst i test" möta varandra.

Sedan flytten till TV4 har Bäst i test fortsatt varit en stor framgång. Programmet återvänder redan i maj med ett specialavsnitt där tidigare deltagare som Nassim Al Fakir, Kristina "Keyyo" Petrushina, Marcus Berggren och Johanna Nordström samlas för att utmanas i knepiga tester under press och stress.

Programledarna David Sundin och Babben Larsson har alltså bjudit in fem förlorare från tidigare säsonger. Dessa är de som historiskt sett har fått de lägsta poängen i Bäst i test och nu möts de gen för att avgöra vem som är den sämsta av alla tidigare deltagare i ett specialavsnitt som heter Sämst i test.

– Tillåt mig hälsa er välkomna till en legendarisk kväll där vi för en gångs skull inte tävlar om vem som är Bäst i Test. I det här programmet gäller det att göra allt för att inte komma sist och därmed få utmärkelsen "Sämst i test". Eftersom alla deltagarna är tidigare förlorare i det här programmet så kan jag utlova en TUFF match mot botten, säger David Sundin.

Alla deltagare i "Sämst i test" 2024: 

  • Marika Carlsson
  • Nassim Al Fakir
  • Kristina ”Keyyo” Petrushina
  • Marcus Berggren
  • Johanna Nordström

Specialavsnittet Sämst i test sänds den 24 maj på TV4 och TV4 Play.

De tävlar mot varandra i Sämst i test på TV4: ”En TUFF match”
Foto: TV4.

Så många har följt Bäst i test på TV4

Den första säsongen av Bäst i test på TV4 har med både linjärt TV-tittande och via streaming på playtjänsten haft över 2 miljoner tittare per avsnitt. Så här säger Fyrans innehålls-och kanaldirektör Fredrik Arefalk om tittarsuccén: 

– Med i snitt två miljoner tittare så är Bäst i test TV4:s största succé på många år. Av alla våra program så är det bara Masked Singer som når samma höga nivåer så vi är oerhört nöjda med vår första säsong. Bäst i test har dessutom slagit alla rekord på TV4 Play. Aldrig tidigare har ett underhållningsprogram varit i närheten av Bäst i tests onlinesiffror. Över 700 000 har i snitt sett Bäst i test på TV4 Play varje vecka och det tittandet fortsätter växa.

Nästa år förväntas en ny säsong av "Bäst i test" gå upp på TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL