Bild på familjen genom en fönsterruta med regn på.

Därför blir det ingen Smother säsong 4

  • TV4 Play
Olivia Samuelsson
Uppdaterad kl. 14:05 | Publicerad 10 maj 2024 kl. 10:05

Serien får sitt slut i säsong 3

BritBoxs populära thrillerserie "Smother" får sitt slut i den tredje och sista säsongen.

Den irländska thrillerserien "Smother" kretsar kring kvinnan Val (Dervla Kirwan) som börjar nysta i sin makes tragiska och plötsliga död. Men när hon börjar gräva i vad som hände kvällen han dog inser hon att han hade djupa familjehemligheter och att hon kanske inte kände sin man så väl som hon trodde. 

Smother är skapad av Kate O'Riordan och i huvudrollerna ser vi Dervla Kirwan, Niamh Walsh, Gemma-Leah Devereux och Elijah O'Sullivan.

Under tre säsonger har vi fått följa Val och hennes familj, och sett hur allt fler hemligheter har dykt upp och hur livet har tagit dramatiska vändningar. Men tyvärr blir det ingen fjärde säsong av Smother.

Läs även: Nyheter på BritBox i maj 2024 

Familjen sitter samlade på en soffa.
Foto: BritBox.

Det blir ingen Smother säsong 4 

"Smother" har under årens gång blivit en populär serie, men i samband med premiären av säsong 3 bekräftade det irländska bolaget RTÉ att det inte blir någon fortsättning, något som Goss.ie var först att skriva om. Dervla Kirwan ska även ha tackat alla fans för deras stöd och lovat dem ett storslaget slut på trilogiserien. 

– Jag hoppas att alla som har varit lojala mot serien inte känner att det inte blir ett anti-klimax-slut och att vi faktiskt har nått de högsta höjderna med det här dramat. 

Alla tre säsonger av "Smother" finns att streama på TV4 Play och BritBox

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL