Nyheter på BritBox i maj 2024

Nyheter på BritBox i maj 2024

Emil Oscar Rasmussen
01 maj 2024 kl. 13:05

Flera spännande premiärer i maj

På BritBox i maj väntar en rad spännande premiärer. Bland annat kommer det nya originalet "After the Flood" och streamingtjänsten erbjuder också den unika möjligheten att se BAFTA TV Awards live den 12 maj.

3 höjdpunkter på BritBox i maj

After the Flood: Nyheter på BritBox i maj 2024
Foto: BritBox.

After the Flood (säsong 1) – 13 maj

BritBox-originalserie After the Flood har premiär den 13 maj. Här får vi se Peaky Blinders-skådespelaren Sophie Rundle i huvudrollen som kommissarie Joanna Marshall, som är besatt av att gå till botten med sanningen efter att en oidentifierad död man hittas i en hiss. Händelserna i thriller utspelar sig i en stad som precis drabbats av förödande översvämningar. Medan Joanna Marshall är fast besluten om att ta reda på vad som hänt den döde mannen antar polisen att han bara blivit instängd i samband med översvämningen.

Showtrial: Nytt på Britbox i maj 2024
Foto: BritBox.

Showtrial – 29 maj

Showtrial är en dramaserie från producenterna av brittiska succéer som Vigil och Line of Duty. I Showtrial får vi följa dottern till en rik fastighetsutvecklare, som anklagas för att ha planerat ett mord på sin studiekamrat – vilket leder till en stor mediestorm. Frågan är bara: är anklagelserna riktiga eller inte?

BAFTA TV Awards med P&O Cruises – live 12 maj

För första gången någonsin kommer den nordiska marknaden att kunna följa BAFTA TV Awards live. BritBox livesänder galan där allt det bästa från det brittiska tv-året 2023 ska uppmärksammas. Programledare är komikerna Rob Beckett och Romesh Ranganathan.

Alla nyheter på BritBox i maj 2024

  • Smother (säsong 3) – 1 maj
  • Vera (säsong 12) – 8 maj
  • BAFTA Awards med P&O Cruises – live 12 maj
  • After the Flood (säsong 1) – 13 maj
  • Keeping up Appearances (säsong 4–5) – 15 maj
  • RHS Chelsea Flower Show – 20 maj
  • Unforgotten (säsong 5) – 22 maj
  • Showtrail – 29 maj

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på BritBox.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL