Bråket i Farmen 2024: ”Perfekt, då blir de ett hot mot varandra”

Bråket i Farmen 2024: ”Perfekt, då blir de ett hot mot varandra”

  • TV4 Play
Moa  Andersson
Uppdaterad kl. 20:01 | Publicerad 09 januari 2024 kl. 20:01

Tjafset mellan Alessia och Desirée: "Som en skit eller en mur"

Deltagarna i Farmen 2024 börjar redan gå varandra på nerverna och tjafs utbryter i det senaste avsnittet om arbetsfördelningen och vem som har sagt vad.

Farmen 2024 fortsätter rulla på TV4 Play och TV4, med Anna Brolin som programledare och Hans Wincent vid hennes sida. Att dela gård med ett gäng främlingar är inte det lättaste, och för en av farmarna börjar tålamodet att tryta. Frågan är bara hur man bäst framför klagomålen till berörda parter?

Alessia i Farmen 2024
Alessia Santalucia. Foto: TV4

Dispyten mellan Alessia och Desirée: "I vilken dröm?"

När farmarna slår sig ner för att äta middag frågar Fredrik Trygg Kummetz om de personerna som håller på och fixar med växthuset vill fortsätta göra det. Både Jennifer Valencia och Desirée Nilsson berättar att de gärna hjälper till med det, men då ifrågasätter plötsligt Alessia Santalucia saken.

– Jag tycker bara att det inte blev så bra i dag när ni plockade mig från hagen där jag hjälpte till jättemycket för att vi ville vara klara för i morgon. Då kom jag för att hjälpa till med växthuset och ingen var där, alla försvann, de lämnade mig själv, säger Alessia.

Desirée menar då att det faktiskt var helt tvärtom. Hon förklarar att Alessia ville ha det uppdraget, men var sedan aldrig där och hon fick istället själv försöka fixa uppdraget. Desirée skulle börja förbereda middagen men erbjöd ändå Alessia hjälp och fick som svar att det var lugnt samt att hon inte behövde någon hjälp. 

– Va?! Sa jag "nej det är lugnt"? I vilken dröm Desirée? frågar Alessia. 

Alessia menar att hon inte kommer lita på Desirée igen. Foto: TV4

"Perfekt, då blir de ett hot mot varandra"

Medan dispyten pågår sitter Fredrik och iakttar vad som händer. Han berättar att han gillar att folk kan få vara lite irriterade på varandra. Om de stör sig på varandra av en sådan anledning som diskussionen startades av så känner han "perfekt, då blir de ett hot mot varandra, då kan jag bara garva och kolla på". Desirée fortsätter:

– Men det var inte mitt projekt, du ville ju verkligen och jag hjälper gärna till, men vi behövde också laga middag, säger hon. 

Alessia förklarar att hon antagligen inte kommer att lita på Desirée igen. Hon tror att det som hände idag har gjort att de lärde känna varandra bättre, men samtidigt skapades en vägg mellan dem. Om hon skulle behöva hjälp så kommer Alessia finnas där, samarbeta och hjälpa till, men det finns något emellan dem. 

– Som en skit eller en mur kan man kalla det, avslutar hon. 

"Farmen" 2024 ser du på TV4 Play och TV4. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL