Bonde söker fru-deltagaren Chanelles dundertabbe – visar upp gravidmagen

Bonde söker fru-deltagaren Chanelles dundertabbe – visar upp gravidmagen

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
18 april 2024 kl. 13:04

"Lilleman vi ses i augusti"

Chanelle Knutsson i "Bonde söker fru – jorden runt" 2024 ser ut att ha gjort bort sig ordentligt. På sitt öppna Instagram-konto skyltar hon med graviditeten och partnerskapet med någon utanför programmet.

Nu rullar den nya säsongen av Bonde söker fru - jorden runt, spinoff-programmet med Linda Lindorff där bönder utspridda i världen söker efter sin stora kärlek. Förhoppningen är att kunna matcha ihop dem med kärlekstörstande singlar i Sverige. Bland dem finns Chanelle Knutsson som fallit för den 25-årige vinbonden Christopher Sjöblom, som till vardags håller till i Napa Valley.

Bonde söker fru-deltagaren Chanelles dundertabbe – visar upp gravidmagen
Chanelle Knutsson. Foto: TV4.

Stora missen av Chanelle Knutsson i Bonde söker fru - jorden runt 2024 – är höggravid

Många TV-tittare lever på spänningen i att få följa med när olika par ska bestämma sig för om de vill vara med varandra eller inte. Redan nu förstår vi dock att det inte lär uppstå någon större kärlek mellan Chanelle och Christopher. Chanelle har nämligen avslöjat på sitt Instagram-konto som inte är låst att hon är höggravid, och partnern som syns till på hennes bilder är då inte Christopher. Personen som hon visar upp är istället någon som hon blev tillsammans med för mer än ett år sedan. Tillsammans väntar de två nu alltså barn.

– Lilleman vi ses i augusti, skriver Chanelle i sitt senaste inlägg på Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℭ𝔥𝔞𝔫𝔢𝔩𝔩𝔢 Linnéa Peach (@chanelleknutsson)

"Bonde söker fru - jorden runt" 2024 visas måndagar på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL