Pernilla Wahlgrens oväntade comeback i Masked Singer: ”Tack gode gud för det”

Bekräftat: Fredrik Hallgren ersätter Pernilla Wahlgren i Masked Singer

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
03 maj 2024 kl. 14:05

Stjärnan missar årets kvartsfinal

Det är dags för kvartsfinal i årets säsong av "Masked Singer". Då saknas panelmedlemmen Pernilla Wahlgren på nytt. In kliver istället skådespelaren Fredrik Hallgren.

Masked Singer Sveriges panel har vi i tidigare säsonger sett Pernilla Wahlgren briljera med sina gissningar avsnitt efter avsnitt. I programmets fjärde säsong har hon däremot lyst en hel del med sin frånvaro. Första gången hon saknades var det Henrik Schyffert som klev in och gjorde ett formidabelt inhopp bredvid partnern Nour El-Refai som funnits med sedan starten. Därefter var det Jessica Almenäs som klev in för att ersätta Pernilla. När vi i kväll tar oss an kvartsfinalen kommer hon ännu en gång att saknas i panelen. Nu ersätts hon av den folkkäre skådespelaren Fredrik Hallgren, främst känd från Bonusfamiljen och Sune-filmerna.

Pernilla Wahlgren saknas i Masked Singer – skådespelaren tar hennes plats
Fredrik Hallgren tillsammans med Måns Zelmerlöw, Nour El-Refai och Felix Herngren. Foto: TV4.

Hur många program ska Pernilla Wahlgren missa?

Det råder inga tvivel om att panelmedlemmen Pernilla Wahlgren älskar att medverka i Masked Singer. Hon har sagt hur mycket hon älskar känslan när polletten faller ner och hon vet vem som gömmer sig bakom masken. Men i år har det varit struligt för henne att få loss tiden till att kunna vara med i den utsträckning som tittarna hade förväntat sig. Med tre program missade undrar du kanske hur många avsnitt hon kommer att missa total?

Enligt tidigare uppgifter kommer Wahlgren att missa sammanlagt fyra avsnitt, vilket innebär att det är ett till hon ska missa. Eftersom kvartsfinalen ska hållas i kväll, så kan det då bara röra sig om antingen semifinalen eller finalen. Troligtvis missar hon nästa sändning så att hon kan vara tillbaka när allting ska avgöras. Vem som ersätter Wahlgren nästa gång återstår att se. Kanske blir det någon av de som redan har suttit en gång i år.

Anledningen att Pernilla Wahlgren saknas i Masked Singer är att hon gjort sin showturné Happy Ending samtidigt som programmet har spelats in.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL