Babben efter vidriga utmaningen i Bäst i test: “Äckligaste jag sett“

Babben efter vidriga utmaningen i Bäst i test: “Äckligaste jag sett“

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
21 januari 2024 kl. 13:01

Maria Lundqvist gick loss på kattmat i svettig utmaning

I veckans avsnitt av "Bäst i test" fick vi se Maria Lundqvist ta för sig när hon skulle äta något utmanande. David Sundin fick hålla sig från att spy och Babben Larsson konstaterade att det var det äckligaste hon sett på ett bra tag.

Bäst i test har fått sig en flygande start på TV4. Efter premiärens tittarrekord släppte man i fredags ännu ett lyckat avsnitt som gav publiken mycket att garva åt när deltagarna ställdes inför nya utmaningar under stress och press. I en särskild sekvens behövde de äta något unikt och äckligt för att plocka hem full pott, något som paneldeltagaren Maria Lundqvist gjorde med stor enkelhet.

Babben efter vidriga utmaningen i Bäst i test: “Äckligaste jag sett“
Foto: TV4.

Babben efter vidriga utmaningen i Bäst i test: “Äckligaste jag sett“

Får det lov att vara världens mest illaluktande frukt, en burk med kattmat eller bett av en urstark chili? I veckans Bäst i test fick paneldeltagarna Johan Petersson, Behrouz Badreh, Charlotta BjörckMauri Hermundsson och Maria Lundqvist ta sig an utmaningen att äta den "läckerhet" som de tror att ingen av de andra kommer att våga sig på.

Medan Johan Petersson satte på en klädnypa för näsan och tog sig an en bit av den ökända durian-frukten, gick Maria Lundqvist gick då för att äta kattmaten. Och hon gjorde det hämningslöst, med en hel del tillbehör i form av kvarg, aprikosmarmelad banan och spraygrädde. Hon åt inte bara mixen i ett nafs, hon slickade även rent tallriken och programledaren David Sundin började då få svårt att hålla sig från att klökas.

– Ja, Maria. Det där är fan det äckligaste jag sett någon göra sedan Måns Möller åt brysselkål förra året, sade Babben Larsson om hennes insats i utmaningen.

– Jag fes ju kattmatsdoft i tre dagar efteråt och det enda jag tänkte var "måtte jag vara ensam om detta". Annars är det ju inte värt det, sade Maria när hon fick se sig själv gå loss på kattmaten i en repris.

Men ensam var hon inte. Johan och Mauri åt även de något unikt för att tjäna in fem poäng var. Sämst gick det för Charlotta Björck och Behrouz Badreh som båda åt samma sak i sin helhet och därmed fick endast två poäng var. 

Du följer "Bäst i test" på TV4 och TV4 Play. Nya avsnitt på fredagar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL