Alexander Strandberg och Helen Lindborg tillbaka i Robinson

ÅTERKOMSTEN: Alexander Strandberg och Helen Lindborg tillbaka i Robinson

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 14:02 | Publicerad 13 februari 2024 kl. 09:02

Två starka spelare återvänder

När TV4 avslöjar vilka som kommer att vara med i den nya Robinson-säsongen med Anders Lundin finns både Alexander Strandberg och Helen Lindborg med.

Hösten 2022 fick det svenska folket bekanta sig med en av programmets mest omtyckta profiler i Alexander Strandberg, som gick långt i tävlingen även om det inte räckte hela vägen. Nu står det klart att han återvänder för att medverka i den nya säsongen som kommer ut om drygt en månad. Men det blir inte bara Alexander som vi återser – Helen Lindborg som var med i samma säsong och utgjorde ett stort hot, kommer även hon tillbaka för att ta revansch. 

ÅTERKOMSTEN: Alexander Strandberg och Helen Lindborg tillbaka i Robinson
Alexander Strandberg. Foto: TV4.

Alexander Strandberg och Helen Lindborg tillbaka i Robinson

Både Alexander och Helen kommer att få starta tillsammans i Gränslandet, vilket kan bädda för en spännande dynamik mellan de två. Det fanns inget specifikt groll mellan dem, men Alexander fanns med i pakten som valde att rösta ut Helen. Han var dock tydlig med att han respekterar en enormt för hennes prestationer i tävlingar, där hon gång på gång lyckades "hålla sig vid liv" genom att vara bättre än andra. 

ÅTERKOMSTEN: Alexander Strandberg och Helen Lindborg tillbaka i Robinson
Helen Lindborg. Foto: TV4.

Känslan är att Helen kommer att komma tillbaka med stor revanschslust och hämta hem statyetten en gång för alla. För hennes skull får vi hoppas att hon får en större chans att komma in i sin grupp socialt om hon tar sig till huvudtävlingen – förra gången hade hon det kämpigt med att öppna upp sig och bli vän med de andra "på riktigt". Men eftersom hon isåfall kommer in från sidan kan det bli lättare sagt än gjort.

För Alexanders del ligger det förstås en del press på honom att prestera så som nära vännen Pelle Lilja gjorde när han gjorde comeback i programmet och vann alltihopa.

"Robinson" våren 2024 har premiär på TV4 och TV4 Play den 17 mars. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL