TV4 spelar in två nya Beck-filmer – du kan få roll som polis

Arbetet med nya Beck-filmerna går framåt

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
16 maj 2024 kl. 10:05

Stor inspelningsdag den 22 maj

Under våren pågår inspelningen av två nya Beck-filmer med Peter Haber och gänget. Nyligen sökte produktionen efter någon som vill spela polis med flera repliker.

Tidigare i år släppte man den femtionde Beck-filmen, Dödläge, där insatserna höjs ordentligt för Martin Beck när det är hans barnbarn Vilhelm som blir kidnappad. Framtiden för serien såg länge oklar ut, men i samband med premiären gick man ut med att det blir åtminstone två filmer till. Peter Haber är ombord för att reprisera rollen som den berömda titelkaraktären. 

Arbetet med nya Beck-filmerna går framåt
Foto: TV4.

 

Arbetet med de nya Beck-filmerna går framåt

Inspelningarna av de kommande filmerna pågår nu för fullt, och det verkar som att man vill göra de nya delarna i serierna extra storskaliga. På sajterna Filmcafe och Statist gick man nyligen ut med en annons där man söker personer i 30-60-årsåldern för att spela polis, och man blev utlovad både repliker och ersättning. Jobbet rör sig runt en specifik inspelningsdag, den 22 maj i Stockholm, under kvällen och natten. Vi vågar förmoda att det rör sig om en storartad sekvens i någon av de nya Beck-filmerna. 

När har de nya Beck-filmerna premiär? 

Många vill naturligtvis veta när vi kan komma att förvänta oss att se Beck nummer 51 och 52. Här och nu finns inga konkreta besked att ge, men en kvalificerad gissning är att den första går upp på juldagen den 25 december. Detta skulle följa det mönster man flera gånger haft med inspelning under våren och premiär på en av de dagar då flest svenskar tenderar att bänka sig framför TV:n.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt gällande Beck.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL