Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tunn is

Tunn is säsong 2 – Blir det någon fortsättning?

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 februari 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 februari 2020

Får vi se mer av C More-serien?

Den första säsongen av "Tunn is" har blivit en favorit hos C More och nu har det sista avsnittet släppts. Frågan vi givetvis ställer oss är: får vi se "Tunn is" säsong 2?

Tunn is
Foto: C More

Den första säsongen av C More:s spänningserie "Tunn is" bestod av 8 avsnitt på cirka 44 minuter vardera och började sändas den 3 februari 2020. Serien, som både tacklar klimatkrisen och bjuder på spänning har hittat en lojal publik. Nu har det sista avsnittet släppts frågar vi oss givetvis om vi kommer att få se Tunn is säsong 2?

Serien har beskrivits som ett hjärteprojekt för Lena Endre och har arbetats med i sex års tid. När den första säsongen äntligen hade premiär fick vi även se skådespelare som Bianca Kronlöf och Alexander Karim i de ledande rollerna.

Mycket talar för en fortsättning…

Än så länge har inte C More gått ut med ett officiellt besked om att vi kommer att få se mer av den populära serien, men mycket talar för en fortsättning. Inte minst sett till hur länge serien har varit under utveckling, där författarteamet haft tid att planera för fler säsonger, och den vida respons som den nu har fått. Därtill vet vi sedan tidigare att C More har för vana att förlänga sina serier. Detta har vi exempelvis sett ske med Den inre cirkeln, Gåsmamman och för ett tag sedan kunde Filmtopp avslöja att Hamilton säsong 2 håller på att skrivas.

Sedan har vi så klart det faktum att klimatfrågan är en av vår tids största frågor och att inte fortsätta en spänningsserie med anknytning till detta vore ett strategiskt misstag.

Förmodligen kommer vi de närmaste veckorna få ett officiellt besked om att Tunn is säsong 2 blir verklighet. Och att den med största sannolikhet kommer tillbaka i februari nästa år. Vi håller dig uppdaterad så fort vi vet mer!