True Detective-stjärnan klar för sci-fi-thriller med Rebecca Ferguson

"True Detective"-stjärnan klar för sci-fi-thriller med Rebecca Ferguson

Olivia Samuelsson
02 april 2024 kl. 15:04

Kali Reis spelar tillsammans med Chris Pratt i filmen "Mercy"

Det är nu klart att "True Detective"-stjärnan Kali Reis ska vara med i den kommande sci-fi-thrillern "Mercy", med Chris Pratt i huvudrollen.

Mercy förväntas komma till bioduken i augusti 2025 och hittills har det varit känt att Chris Pratt, Rebecca Ferguson och Annabelle Wallis ska medverka i sci-fi-thrillern. Men nu står det även klart att tittarna får se Kali Reis i den nya filmen, något som Deadline var först med att rapportera om. 

Filmen utspelar sig i en framtid där det är allt vanligare med brott. Tittarna får följa en kriminalare, spelad av Chris Pratt, som blir anklagad för ett brutalt brott och som måste bevisa sin oskuld. Mercy är en produktion från Amazon MGM Studios och regisseras av Timur Bekmambetov, som tidigare gjort actionfilmen Wanted (2008).

Som producent ser vi bland annat Charles Roven, som nyligen vann en Oscar för Bästa film för sin roll som producent för Oppenheimer (2023). 

"True Detective"-stjärnan klar för sci-fi-thriller med Rebecca Ferguson
Foto: HBO Max.

Känd från årets nya säsong av "True Detective" 

Inom film- och tv-serievärlden är Kali Reis mest känd för sin roll i True Detective: Night Country (2024), men hon har även medverkat i flera filmer de senaste åren. 2021 gjorde hon sin filmdebut med filmen Catch the Fair One (2021), som hon dessutom var med och skrev. Förra året medverkade hon även i Asphalt City (2023), tillsammans med Sean Penn och Tye Sheridan

Filmtopp håller dig uppdaterad för statusen för "Mercy". 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL