Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trots påtryckningar: Johnson tackar bestämt nej till Fast 10

Trots påtryckningar: Johnson tackar bestämt nej till Fast 10

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 december 2021

Kallar Vin Diesel för manipulativ

Den amerikanske skådespelaren Dwayne Johnson har valt att nobba den tionde upplagan av Fast and Furious. Han har inte heller för avsikt att göra comeback i rollen som Luke Hobbs i en senare film.

Dwayne Johnson är aktuell i rollen som John Hartley i Netflix-filmen Red Notice. Nu väljer han att nobba en ytterligare Fast and Furious-film. Han har tidigare tackat nej till Fast and Furious 9. Dwayne Johnsons skådespelarkollega Vin Diesel har försökt få honom att ändra sig genom en offentlig fråga på Instagram.

I inlägget refererar Diesel till deras gemensamma kollega Walker och sina egna barn. "Som du vet, mina bara kallar dig uncle Dwayne", skriver Diesel. Men Dwayne Johnson ger inte vika och säger att han inte gillar att Diesel blanda in barnen och den avlidne skådespelaren Paul Walker.

– När Vin och jag hade kontakt på privat håll i juni, sade jag till honom att jag inte skulle göra comeback. Jag var bestämd men ändå hjärtlig med mina ord och sa att jag alltid skulle stödja skådespelarna och hålla tummarna för att franchisen blir fortsatt framgångsrik, men att det inte fanns någon chans att jag skulle återvända, säger Dwayne Johnson till CNN.

Även om Diesel tycktes ha goda intentioner, kallade Johnson kollegans inlägg för ett "exempel på hur han kan manipulera".

Vin Diesel spelar rollen som Dominic Toretto i Fast and furious-filmerna. Den tionde filmen ska ha premiär i juni 2023.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL