Travis Knight kommer inte regissera Guardians of the Galaxy 3

Travis Knight kommer inte regissera Guardians of the Galaxy 3

Uppdaterad 06 juli 2021 kl. 09:07 | Publicerad 06 december 2018 kl. 10:12
ANNONS
ANNONS

Regissören Travis Knight kommer inte att göra "Guardians of the Galaxy Vol: 3".

För ett par månader sedan fick vi höra att animatören och regissören bakom "Kubo" och "Bumblebee", Travis Knight, var toppvalet som regissör till The Guardians of the Galaxy 3. Men nu dementerar han uppgifterna och menar att han har andra planer för framtiden. 

Efter att James Gunn fick sparken av Disney och Marvel på grund av olämpliga twitter-inlägg, har Travis Knight uppgetts vara aktuell som regissör till Guardians of the Galaxy 3. Men så är alltså inte fallet. Efter sin kommande live-actiondebut Bumblebee, den första Transfomers-filmen som inte görs av Michael Bay, går han istället tillbaka till stop motionföretaget LAIKA. Där får han jobba med sin förmodligen största passion, animerad film och stop motion.

Han berättar följande för tidningen Bad Taste:

Efter Bumblebee är mitt mål att återvända till animationsstudion Laika. Jag är ett jättestort fan av vad Marvel gjort [med Guardians of the Galaxy], och det är ingen hemlighet att jag sedan barnsben är ett jättefan av serietidningar. Men nej, det [att jag ska regissera nästa film] är bara ett rykte. 

MER LÄSNING: 

Årets bästa filmer

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL