Trailerpremiär: Orphan: First Kill släpps i sommar

Trailerpremiär: Orphan: First Kill släpps i sommar

Filmtopp
14 juli 2022 kl. 08:29

Esther kommer tillbaka

I augusti månad är det premiär för "Orphan: First Kill", prequeln till rysaren "Orphan" från 2009. Se trailern till filmen här.

Den föregående skräckfilmen från 2009 är en av de mest kända i sin genre från 00-talet. Nu, tretton år senare, kommer uppföljaren Orphan: First Kill med Isabelle Fuhrman tillbaka som Esther – i vuxen ålder. Men det verkar som att hon mest är med på ett hörn, för i denna prequel får vi veta hur det ondsint hemlighetsfulla barnet vi bekantade oss med i originalet hamnade hos en amerikansk familj. 

Så här lyder den nya filmens officiella synopsis:

Efter att ha orkestrerat en briljant flykt från en estnisk psykiatrisk anstalt, reser Esther till Amerika genom att imitera den försvunna dottern till en rik familj.

Se trailern till "Orphan: First Kill" här:

Medan Jungle Cruise-regissören Jaume Collet-Serra gjorde originalet är det William Brent Bell (känd för skräckisen The Boy) som den här gången stått bakom kameran. Likaså har det på rollistan skett en del förändringar där Vera Farmiga och Peter Sarsgaard inte längre finns med. Istället har vi Julia Stiles (Dexter, 10 Things I Hate About You) som det största posternamnet.

Orphan blev en stor succé när den med en budget på 20 miljoner dollar nästan fyrdubblade sina intäkter. Det återstår att se om lika många kommer att se Orphan: First Kill.

Filmen har premiär på Paramount+ och utvalda biografer den 19 augusti. Den kommer även gå att köpa digitalt.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL