Bill Skarsgård i skräckfilmen Barbarian – då kommer den på bio

Bill Skarsgård i skräckfilmen Barbarian – då kommer den på bio

Uppdaterad kl. 14:39 | Publicerad 12 juli 2022 kl. 12:38

Spelar hemlig gäst på ett Air BnB

Bill Skarsgård spelade den läskiga Clownen i "Det". I dag är han aktuell med den nya skräckfilmen "Barbarian" som nu fått sitt internationella premiärdatum.

De senaste åren har vi sett den svenska skådespelaren Bill Skargård gå från klarhet till klarhet. Efter storsuccén som clownen Pennywise i Det-filmerna har han haft en fortsatt framgångsrik karriär. Senast fick vi se honom äga showen i den uppskattade Netflix-serien Clark och snart dyker han upp på världens biografer med den nya skräckfilmen Barbarian.

Här näst ser vi honom i skräckfilmen Barbarian av 20th Century Studios och New Regency. Då filmen går upp på bio i USA är den 9 september, berättar Dark Horizons.

 Bill Skarsgård i "Barbarian". Foto: 20th century studios.

Filmen handlar om Tess, en ung kvinna som tar in på ett Air Bnb en sen kväll då hon får veta att rummet hon hyrt är dubbelbokad av en mystisk man som spelas av Bill Skarsgård. Mot bättre vetskap bestämmer hon sig för att stanna över natten med honom. 

I Barbarian får vi utöver Skarsgård se skådespelare som Georgina Campbell, Justin Long, Kurt Braunohler, Jaymes Butler och Sophie Sörensen. Barbaria regisseras av Zach Gregger som här gör sin första storfilm. Gregger har även skrivit manuset till filmen. 

Se trailern till filmen här:

När Barbarian kommer att visas på svenska biografer är i dagsläget inte känt, förhoppningsvis dyker den upp i samma veva som i USA.

Framåt slutet av september månad får vi även se Bill Skarsgård i den svenska storfilmen "Bränn alla mina brev". 

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL