Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Austin Butler som Elvis Presley

Trailerpremiär för ELVIS - Biopic om "The King"

Jonathan Smeds | Nyhet
18 februari 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
18 februari 2022

Ny film från Moulin Rouge!-regissören

Warner Bros. Pictures har släppt en trailer till ELVIS, en biografisk film om Elvis Presley, som också brukar kallas för "The king of Rock and Roll".

Elvis Presley brukar ofta anses vara en av de bästa artisterna genom alla tider, och hans musik har sålt över en miljard gånger runt om i världen. Under 70-talet var Elvis verkligen en megastjärna, men allting fick ett tragiskt slut när han avled 1977. Hans liv har filmatiserats flera gånger, bland annat 1979 i filmen Elvis med Kurt Russell i huvudrollen.

Nu är det alltså dags igen att göra film om den förre rockstjärnans liv. I trailern till ELVIS ser vi denna Austin Butler som Elvis Presley, och visst är likheten ändå slående? Förutom det får alla som ser trailern också ta del av Tom Hanks som Elvis manager Colonel Tom Parker, där den amerikanske Hollywoodstjärnan nästan är helt oigenkännlig. 

Filmen regisseras av Baz Luhrmann. Han har bland annat regisserat Moulin Rouge! och The Great Gatsby. Under en presskonferens som The Hollywood Reporter rapporterade ifrån berättade han att ELVIS kommer följa sångarens liv under tre sektioner.

ELVIS har svensk biopremiär 29 juni.

Se trailern nedanför:

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL