Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailerpremiär: Disneys nya Mulan känns mer Live Action än någonsin

Trailerpremiär: Disneys nya Mulan känns mer Live Action än någonsin

Axel Diedrichs | Nyhet
08 juli 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
08 juli 2019

Disneys nya Mulan känns som mer äkta vara än både Djungelboken och Lejonkungen.

Foto: Disney.

Disney fortsätter att göra otecknade remakes på sina klassiker, och nu har den första trailern landat till nya "Mulan". Att döma av trailern verkar filmen vara mer live action än någon av deras senare verk.

Det har gjorts flera nyversioner på Disneys filmskatt, med remakes på filmer som Dumbo, Skönheten och OdjuretDjungelboken och annalkande Lejonkungen. De två sistnämnda har ifrågasätts för att inte alls vara särskilt otecknade, men med nya Mulan som har premiär under våren 2020 verkar det bli andra bullar.

Trailern visar en film som mestadels känns rå och äkta, med massvis av praktiska effekter snarare än digitala. Detta kommer utan tvekan att tas emot med öppna armar av biopubliken, och visuellt filmen kommer att hålla längre sett till den digitala teknikens ständiga framfart.

Medan Djungelboken och Lejonkungen är späckade med stjärnnamn ser vi här Jet Li som det enda stora namnet i rollen om Kejsaren. Det är den aspirerande skådespelerskan Yifei Liu som spelar huvudrollen Mulan. Den kommande filmen berättar samma berättelse som den tecknade, om Mulan som klär ut sig till man för att få slåss i krig.

"Mulan" har internationell biopremiär 27 mars 2020. Ska du se äventyret? Läs också mer om alla Disney remakes och när de kommer!

NÄSTA ARTIKEL