Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Trailern till Spider-Man: No Way Home läckt

Trailern till Spider-Man: No Way Home läckt

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 augusti 2021

Så mycket för hemligheterna.

Sony ville hålla in i det sista med att släppa en trailer till den kommande Spider-Man-filmen "No Way Home". Men sent igår, så läcktes en förhandsvisning på nätet. Sony har sedan dess kämpat med att plocka ner den.

MER LÄSNING:

Den 17:e december är det dags för den tredje filmen i Spider-Man-serien med Tom HollandNo Way Home. Fansen har fått vänta länge på en trailer och längre var det tänkt, men sent igår läcktes en ofärdig version av förhandsvisningen på nätet.

Klippet som spridits på sociala medier är genom en mobiltelefon mot en datorskärm. Med bristande animationer framkommer det tydligt att klippet inte är färdigställt, men det gav indikationer på att Benedict Cumberbatch medverkar genomgående i filmen, som Doctor Strange. 

Sony arbetar nu flitigt på att plocka ner alla spår från trailern från nätet.

När trailern ursprungligen skulle ha släppts är ännu inte känt. Marvel-chefen Kevin Feige kunde förra veckan endast garantera att en trailer kommer att komma ut innan premiären. Anledningen att man är ovanligt hemlighetsfulla inför en premiär är förmodligen att man vill använda hajpen kring Tobey Maguires och Andrew Garfields beryktade medverkan i filmen.

 

NÄSTA ARTIKEL