Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
EXTRA: Teaser trailer till Vänner-specialen har släppts!

EXTRA: Trailer till nya Vänner ute!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 maj 2021

Effektfull glimt av vad som väntar.

Den extremt efterlängtade Vänner-återföreningen kommer allt närmare och nu har HBO släppt en teaser inför den kommande specialen. Det är även klart när återföreningen kommer att få sin premiär, och en och annan gäst har dessutom avslöjats. Se teaser trailern här!

Det klassiska "Vänner"-gänget är snart tillbaka i rutan igen. Inspelningen av återföreningen är genomför och nu finns ett premiärdatum – den 27 maj smäller det!

HBO Max har presenterat premiärdatumet tillsammans med en liten teaser och avslöjandet av några av de stjärnor som kommer att vara med i specialen. Utöver de sex originalmedlemmarna, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer, så kommer vi även att få se namn som David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cara Delevingne, Lady Gaga, Kit Harington, Mindy Kaling, Tom Selleck, Reese Witherspoon, Malala Yousafzai m.fl.

Se teasern här:

Teasern avslöjar inte mycket – i ärlighetens namn ingenting alls – men att bara få se ryggtavlorna på seriens medlemmar tillsammans med en nostalgisk musikslinga som anspelar på det klassiska introt av The Rembrandts är nog för att framkalla gåshud.

Den kommande Vänner-specialen kommer exklusivt till HBO Max på premiärdatumet den 27 maj. Om vi i Sverige kommer att få tillgång till återföreningen samtidigt på HBO Nordic är ännu inte klart.

Även medlemmarna själva verkar se fram emot premiären:

Jennifer Aniston Instagram
Från Jennifer Anistons Instagram.

Det är de sex kända skådespelarna som själva producerar specialavsnittet tillsammans med HBO och seriens skapare Kevin Bright, Marta Kauffman och David Crane. Inspelningen skedde på klassiska Stage 24 på Warner Bros. Studio lot, vilket också är där Vänner ursprungligen spelades in.

MER LÄSNING: Courtney Cox utlovar överraskningar i Vänner-specialen

 

NÄSTA ARTIKEL