Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Courtney Cox lovar överraskningar i Vänner-special

Courtney Cox lovar överraskningar i Vänner-special

  • HBO
Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
06 maj 2021
Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
06 maj 2021

Vännernas återförening närmar sig.

"Vänner"-fans kan börja göra sig redo för en hel del känslor och några överraskningar, när de sex vännerna återförenas i det omtalade specialavsnittet som kommer till HBO Max.

Återföreningen med Vänner-gänget, vars inspelning först var tänkt att genomföras under 2020, har nu spelats in. I Ellen DeGeneres talkshow berättar Courteney Cox om hur det var att spela in specialavsnittet. 

Tittare kan förvänta sig överraskningar och tidigare opublicerade scener när Vänner-specialen väl kommer till HBO Max, men än så länge har inget datum satts. Courteney Cox, som spelade Monica i serien, berättar för Ellen hur det var att återförenas efter alla år och kallar det för “overkligt”. Enligt Cox var det var mycket känslor inblandade.

Cox minns även hur det var att spela in det ikoniska introt i fontänen. De var i fontänen lite för länge och till slut var det inte så roligt, men kanske trots allt värt det för vad hade Vänner varit utan det? 

Det är de sex kända skådespelarna från serien: Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer själva som producerar det speciella återföreningsavsnittet tillsammans med seriens skapare Kevin Bright, Marta Kauffman och David Crane. Inspelningen skedde på samma inspelningsplats som komediserien brukade använda. 

VIDARE LÄSNING: Vänner kommer tillbaka med ett specialavsnitt

NÄSTA ARTIKEL