Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailer: snart kommer serien Låt den rätte komma in

Trailer: snart kommer serien Låt den rätte komma in

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 juli 2022

Då kommer den amerikanska skräckserien

Nu är den första trailern släppt till amerikanska TV-versionen på "Låt den rätte komma in", boken av John Ajvide Lindqvist som fick en lyckad filmatisering av Tomas Alfredsson.

2004 släppte John Ajvide Lindqvist sin hyllade roman om det tolvårige mobboffret Oskar som blir vän med en ny flicka i kvarteret, som visar sig vara vampyr. 2008 kom Tomas Alfredssons lika hyllade filmatisering som vann hela fem guldbaggar och nominerades till ett BAFTA-pris. Två år senare kom en amerikansk filmremake av The Batman-regissören Matt Reeves och i höst får vi se Showtimes serieversion, Let The Right One In.

I den kommande serien uppges fokuset ligga mer på relationen mellan vampyren och hennes far, som flyttar till en lägenhet i New York där deras närmsta grannar är en polis och en ung pojke. Bland huvudrollerna ser vi Oscarsnominerade Demián Bichir, känd från A Better LifeThe Hateful Eight och Godzilla vs. Kong.

Se trailern till "Let The Right One In":

Den nya serien har premiär 7 oktober. Var vi kommer att se den i Sverige är för närvarande inte känt, men den streamingtjänst som plockar in flest Showtime-produktioner är Paramount+

Filmtopp uppdaterar dig om var du kommer att kunna se nya "Låt den rätte komma in". 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL