Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailer: Shyamalans skräckis "Knock at the Cabin" välter nätet

Trailer: Shyamalans skräckis "Knock at the Cabin" välter nätet

Kristian Andersson | Nyhet
24 september 2022
Kristian Andersson | Nyhet
24 september 2022

Redan över sju miljoner visningar på Youtube

Intresset är enormt för M. Night Shyamalans nya skräckfilm "Knock at the Cabin" med Dave Bautista. Om du missat trailern alla kollar just nu, se den här!

M Night Shyamalans nästa film går under namnet Knock at the Cabin och görs för Universal Pictures. Filmen handlar om en familj som ska ska ha en liten semester i en stuga mitt ute i skogen, långt från civilisationen. Men av någon anledning tas de till fånga av en grupp främlingar som tvingar dem att ta hemska beslut, som för allt framtid kommer att förändra deras liv – och eventuellt hela mänsklighetens.

Trailer: Shyamalans skräckis "Knock at the Cabin" välter nätet
Foto: Universal Pictures.

I filmen får vi se Guardians of the Galaxy-stjärnan Dave Bautista bredvid Nikki Amuka-Bird, Abby Quinn och Harry Potter-filmernas Rupert Grint. Tillsammans utgör de handlingens antagonister. Familjemedlemmarna spelas av Mindhunter-stjärnan Jonathan Groff, Ben Aldrig och Kristen Cui. 

Shyamalan har inte bara regisserat utan även skrivit manuset tillsammans med Steve Desmond och Michael Sherman. Storyn bygger på en bok skriven utav Paul Tremblay som går under namnet The Cabin at the End of the World. 

Enormt intresse för filmen

M. Night Shyamalans filmer går inte alltid hem, men vi kan konstatera att folk är ordentligt sugna på Knock at the Cabin. Den första trailern har efter bara en dag setts av en oerhörd mängd människor runt om i världen. Just nu har den passerat 7.4 miljoner visningar. Det sammantagna intrycket verkar också vara positivt med folk som längtar efter premiären. Skulle filmen leva upp till sina förväntningar vore det en stor seger för filmskaparen som har gott om tvivlare att vinna över.

Se trailern till filmen här:

 

Premiären är satt till den 3 februari nästa år.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL