LasseMajas Detektivbyrå

Trailer: nya LasseMaja får premiär i oktober

Filmtopp
Uppdaterad 07 september 2022 kl. 20:09 | Publicerad 11 februari 2022 kl. 08:02

Första titt på "LasseMajas Detektivbyrå – Skorpionens gåta"

I höst kommer Nils Kendle och Polly Stjärne tillbaka som den berömda detektivduon. Den här gången får de sällskap av Suzanne Reuter som spelare ärkeskurken Lilli Ragnarsson.

Filmtopps Youtube

I SF Studios kommande LasseMajas Detektivbyrå – Skorpionens gåta ställs Lasse och Maja inför sitt svåraste fall hittills. För att lösa mysteriet slår de sig ihop sig med den pensionerade, och vresige, mästertjuven Lillie Ragnarsson.

Alla i Valleby ser fram emot Vallebydagen när en tjuv plötsligt slår till och utför en serie stölder. Efter sig lämnar tjuven symboler kopplade till stjärntecken och rymden. Stölderna verkar gå ut på att förstöra Vallebydagen. Lasse och Maja kastar sig över fallet och engagerar den vresiga mästertjuven Lillie Ragnarsson som mastermind i utredningen som snart utvecklar sig till en katt-och-råtta-lek där tjuven alltid tycks ligga steget före. Men vem är egentligen denne listige mästertjuv och vilket är hens motiv? Kommer Lasse och Maja att lyckas knäcka gåtan och stoppa tjuven innan hela Vallebydagen ställs in?

Publiken får återigen möta Nils Kendle och Polly Stjärne i rollerna som Lasse och Maja och de får sällskap av Suzanne Reuter i rollen som ökända ärkeskurken Lilli Ragnarsson och Henrik Hjelt i rollen som polismästare i Valleby.

MER LÄSNING:

Se trailern till "LasseMajas Detektivbyrå – Skorpionens gåta" här: 

"LasseMajas Detektivbyrå – Skorpionens gåta" har biopremiär i oktober. Ett specifikt datum är ännu inte satt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL