Trailer: första titt på Naomi Ackie som Whitney Houston

Trailer: första titt på Naomi Ackie som Whitney Houston

Filmtopp
16 september 2022 kl. 09:54

Premiär i december

Nu har vi fått en första titt på Naomi Ackie som Whitney Houston i musikbiografin "I Wanna Dance with Somebody". Spana in trailern här!

Precis som vi nyligen fick se filmen om Elton John och Queen får vi se snart den om storsångaren Whitney Houston. Nu har en trailer landat till I Wanna Dance with Somebody som du kan se här.

Den kommande biografin följer Whitney Houstons resa från ett dunkelt hem till glamouren på de stora scenerna, men också de svåra utmaningar som följer med att vara superstjärna.

Se trailern till "I Wanna Dance with Somebody" här:

I rollen som den berömda R&B-artisten ser vi Naomi Ackie som vi förra året såg i den senaste säsongen av Master of None och dessförinnan i Star Wars-filmen The Rise of Skywalker där hon spelade en före detta stormtrooper. Tungt meriterade Stanley Tucci (Spotlight, The Lovely Bones) ser vi som den femfaldigt grammisbelönade musikproducenten Clive Davis, som fångade upp Houston och öppnade dörren för henne till rampljuset.

Kasi Lemmons har regisserat. Hon ligger tidigare bakom dramafilmen Harriet och har även arbetat på Marvelserien Luke Cage.

Filmen har världspremiär på bio den 21 december. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL