Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Disney skapar Toy Story och Marvel-land

Disney skapar Toy Story och Marvel-land

David Lindahl | Nyhet
17 juli 2017
David Lindahl | Nyhet
17 juli 2017
Bild på Buzz Lightyear från Toy Story.
Foto: Walt Disney Studios

Harry Potter-land och Star Wars-land, vad är nästa steg? Jo, ett Toy Story-land och ett med Marvel-tema. Screenrant skriver att Disney planerar en alldeles egen avdelning till de levande leksakerna på parken i Kalifornien och ett eget område för Marvel-universumets superhjältar. Det sägs bland annat att som besökare ska du kunna krympas ner till leksaksstorlek för att på riktigt uppleva hur det är att vara liten.

Detta är bara två i mängden av Disneys enorma expanderingsplaner när det kommer till attraktioner och nöjen. Nyligen annonserades också som bekant att det även ska bli ett Star Wars-land. Även deras framtida filmproduktioner som numera består till största delen av nyinspelningar på äldre filmer, signalerar att studion har stora ting på gång.

Förra året var alla av de fem mest inkomstbringande filmerna producerade av just Disney och i år är det än så länge "bara" tre av fem. Frågan är vilka studios som på allvar kommer att kunna mäta sig med Disney i framtiden och vad det kommer att få för konsekvenser.

LÄS OCKSÅ: Disney skapar ett Star Wars-land

Tror du att framtidens storfilmer till största del kommer att produceras av Disney?