Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Toy Story 4 blir stark och känslosam

Toy Story 4 blir stark och känslosam

David Lindahl | Nyhet
28 september 2018
David Lindahl | Nyhet
28 september 2018

Liksom trean är ett emotionellt slut att vänta.

Toy Story 4.
Toy Story 4. Foto: Disney.

Toy Story 4 kommer att sluta emotionellt och vara mycket stark. I en intervju med skådespelaren Tim Allen berättade han mer om det fortsatta äventyret.

I augusti nästa sommar går den fjärde Toy Story-filmen upp på bio världen över. Det kommer då vara nio år sedan den tredje delen gick på bio och över 24 år sedan leksakerna för första gången gjorde entré på den vita duken.

Toy Story 3 slutade väldigt emotionellt och pressade leksakerna till deras yttersta. Det verkar som att det blir till att ta fram näsdukarna inför nästa film också. Skådespelaren Tim Allen berättade i en intervju att den fjärde filmen också kommer att vara mycket stark och känslosam.

"Det är så emotionellt, så roligt och så stort, hela idén de har hittat på. Ett par scener mot slutet var väldigt svåra att ta sig igenom."

Toy Story 4 ska handla om hur fåraherden Bo Peep är försvunnen och skickar ett meddelade till Woody och Buzz. Nu måste leksakerna återigen samarbeta för att leta reda på henne. Det är också uttalat att det blir det första riktiga kärleksäventyret i filmserien.

Är du mer intresserad av Toy Story 4 kan du också läsa om hur stora delar av manuset skrotades.

Tror du Toy Story 4 blir en lika stor tårdrypande succé som den tredje filmen?