Tove Dalsryd startar podcast med Valentino Demina – om livet utanför Robinson

Tove Dalsryd startar podcast med Valentino Demina – om livet utanför Robinson

Axel Diedrichs
Uppdaterad 07 december 2023 kl. 21:12 | Publicerad 23 november 2023 kl. 10:11

"Det kommer bli en bra kemi"

Filmtopp kan avslöja att Robinson-deltagaren Tove Dalsryd startar en podcast med Valentino Demina. Arbetstiteln är "Dalsryd Demina" och den handlar om livet.

Medan Valentino Demina var en av de mest profilerade Robinson-deltagarna förra hösten, är Tove Dalsryd en av de som sticker ut mest i programmet den här hösten. Den som följt dem under resans gång har säkerligen fångat upp att de två gör reaktionsvideor i en serie på Valentinos YouTube-kanal som heter Robinson Exclusive, där de kollar på säsongens Robinson-händelser tillsammans. Speciellt med dynamiken är att Tove till skillnad från Valentino vet hur saker och ting kommer att utspela sig. 

Tove Dalsryd startar podcast med Valentino Demina – om livet utanför Robinson
Valentino och Tove gör "Robinson Exclusive". Skärmdump via Tove Dalsryds Instagram-konto.

Dalsryd Demina – podden med Tove Dalsryd och Valentino Demina

Men deras äventyr ihop slutar inte med säsongens Robinson. I en intervju med Filmtopp avslöjar Tove Dalsryd att hon och Valentino Demina nu startar en podd tillsammans. De kallar den för "Dalsryd Demina" och det första avsnittet är redan inspelat. En kan tro att den kommer handla om TV4:s älskade tävlingsprogram, men i första hand kommer den att handla om deras liv i stort.

– Vi har verkligen blivit jättebra vänner, så det ska bli skitkul. Det kändes så tråkigt att sluta spela in våra Robinson Exclusive-avsnitt tillsammans, så vi kom på idén om att starta en podd. Vi kommer inte att prata så mycket om Robinson utan det blir mycket annat, som att Valentino ska på värsta dejten. Den är helt sjuk. Jag tror att det kommer bli en bra kemi för jag har haft pojkvän i tio år och han är singel. Det finns mycket att prata om och som kille och tjej kan vi ha olika perspektiv, säger Tove och berättar att det är en hel del som händer i vardagen:

– För min egen del så har jag mitt vanliga jobb som make up-artist, och på tidningen Plaza som jag skriver för. Sen målar jag också, något som jag får sjukt mycket kommentarer på. Sedan i somras har jag hållit på att måla en barnbok, så det finns mycket kul att prata om. Sen har Valentino jättemycket roliga saker på gång också. Den här dejten han ska på är helt sjuk, så den ska vi nog prata om, och sen i december ska vi göra en grej för Musikhjälpen i december. Vi ska åka hundra mil på scooter. Det tar tre dagar men kommer bli skitkul!

Lyssna på det första avsnittet av "Dalsryd Demina" här. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL