Tove Dalsryd ny realityexpert på Filmtopp

Tove Dalsryd ny realityexpert på Filmtopp

Jennifer Carlswärd
08 december 2023 kl. 19:12

Filmtopp International uttökar satsningen på reality-tv

Tove Dalsryd från Robinson ansluter till Filmtopp som ny realityexpert. "Det ska bli spännande att genomföra de idéer vi har", säger hon.

Tidigare i år utökade Filmtopp International sin plattform med Realitytopp för att tillgodose användarnas växande intresse av svensk reality. En satsning som visat sig dra mycket trafik till film- och seriesajten och inte minst med de senaste säsongerna av Robinson och Bonde söker fru.

Nu utökar Filmtopp sin satsning inom reality genom att rekrytera Tove Dalsryd, välkänd från sin medverkan i Robinson, som ny realityexpert. Tove kommer att bidra med sin unika insikt och erfarenhet från att medverkat i en realityserie. Med hennes förmåga att analysera och förstå komplexa sociala dynamiker på tv-skärmen, kommer Tove att spela en nyckelroll i att stärka Filmtopp Internationals position som en ledande källa för nyheter och analyser inom reality-genren. 

Foto: Tove Dalsryd. Följ henne på Instagram här.

"Vi vill utveckla och bygga vidare reality-plattformen"

Så här säger Tove Dalsryd om att inleda sitt samarbete med Filmtopp:

– Jag ser fram emot att påbörja ett samarbete med Filmtopp. Under min Robinson-tid har vi börjat lära känna varandra och det ska bli spännande att genomföra de idéer vi har kommit på under våra samtal. De är väldigt kreativa, inspirerande och det ska bli roligt att få utvecklas och lära mig mer av ett så kompetent team. I och med min tid i Robinson känns det relevant och kul att skriva och diskutera reality-tv, något som vi tillsammans vill utveckla och bygga vidare på, säger Tove Dalsryd.

Filmtopp välkomnar Tove till vår redaktion. Läs hennes premiärkrönika om Robinson-finalen här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL