Filmtopp lanserar realitytopp – en samlingsplats för TV-älskarna

Filmtopp lanserar realitytopp – en samlingsplats för TV-älskarna

Filmtopp
21 oktober 2023 kl. 16:10

All TV på ett och samma ställe

Filmtopp International lanserar "Realitytopp" – en samlad sektion för hemsidans TV- och realitybevakning. Nu är det enklare än någonsin att hitta rätt i det friska artikelflödet.

Filmtopp International kan glatt meddela att vi nu utökar Filmtopp.se med den nya sektionen "Realitytopp". Här samlas all TV- och reality-bevakning för att läsarna snabbt och smidigt ska finna vad de söker. Den nya sektionen blir också en tydlig avdelare mellan Filmtopps filmutbud och Filmtopps TV-utbud.

– Vid årsskiftet lanserade vi Streamtopp där läsarna enkelt kan skapa sig en överblick över samtliga streamingtjänsters utbud. Nu lanserar vi Realitytopp, en samlingsplats för TV-älskarna. Vi vet att intresset är stort och är därför glada över att kunna erbjuda våra läsare en helt ny plattform, säger Axel Diedrichs, TV-redaktör på Filmtopp International.

Fortsatt strävan efter att vara Sveriges bästa filmsajt

Vi på redaktionen understryker att Realitytopp inte påverkar Filmtopps övriga bevakning av bio och streaming. Tvärtom kommer vi fortsätta att satsa helhjärtat för att driva Sveriges bästa filmsajt med ett brett innehåll där såväl kommersiella som smala filmer och serier bevakas tätt och analyseras av våra fantastiska skribenter. Nyligen rekryterade vi även den tidigare Viaplay-medarbetaren Jennifer Carlswärd som projektledare. 

För att navigera till Realitytopp räcker det att klicka på "Realitytopp" i Filmtopps toppmeny.

NÄSTA ARTIKEL