Torpet 2023 – Päivi Köpman

Torpet 2023 – Päivi Köpman

Filmtopp
Uppdaterad kl. 17:01 | Publicerad 17 januari 2023 kl. 08:01

Farmen-fanet fick äntligen se Torpet med egna ögon

“Jag vill inte ge upp” är något av det första vi får höra från Päivi Köpman i årets säsong av Torpet 2023, som är en utökning av Farmen 2023. Hon är nämligen ett riktigt Farmen-fan och har äntligen valt att själv medverka i programmet.

Torpet 2023 är i full rullning på TV4 och TV4 Play och är en utökning av årets säsong av Farmen 2023, som utspelar sig på Norra Brandstorp. Där tävlar utslagna farmare om viktiga amuletter i kampen om att ta sig till Farmens final.

Fyra deltagare i taget befinner sig på torpet Lillängen som är ett litet torp i närheten av farmen och precis som föregående år ses det som en fördel att ta sig dit. Livet på gården är hårt och det går ingen farmentorpare förbi. Om de som bor på torpet lyckas utföra sina uppgifter och utmaningar kan de ta sig vidare till finalen i Farmen 2023.

Däckfirma-ägaren Päivi Köpman, 62, från Korsträsk utanför Älvsbyn är en av årets tre deltagare som är först att flytta in på det lilla 1800-talstorpet.

Päivi Köpman
Päivi Köpman i Torpet/Farmen. Foto: TV4

Farmen-fanet Päivi Köpman har full koll

Vid första anblick har Päivi Köpman ett intryck av att vara en trygg, lugn och snäll person. Hon förklarar att hon inte kommer att ge upp i första hand under sin medverkan i Torpet och Farmen. Päivi sökte till programmet efter att slaviskt ha följt programmet sedan start och ville nu själv delta.

Hon har så pass bra koll på programmets alla säsonger och deltagare att vid sitt första möte med Christoffer Hammarlöf, son till Farmen-legenden Jan “Blondie” Hammarlöf, visste att de direkt hade koppling till varandra. 

– Herregud, är det en yngre “Blondie” som kommit, frågar sig Päivi och ler.

På TV4 och TV4 Play väntar vi med spänning på att se hur resan för Farmen-fanet Päivi Köpman går.

NÄSTA ARTIKEL