Torpet 2023 – Cia Stenmark Sommerborn

Torpet 2023 – Cia Stenmark Sommerborn

Filmtopp
Uppdaterad kl. 14:01 | Publicerad 17 januari 2023 kl. 08:01

Från dispyter till bebislycka

Konflikter, svek och vänskap – så beskriver Mölndalsposten Cia Stenmark Sommerborns tid i Farmen och Torpet 2023. Däremot har en speciell lycka nått henne efter medverkan i programmet.

TV4 och TV4 Play rullar nu äntligen årets säsong av Torpet 2023. Fyra deltagare i taget befinner sig på torpet Lillängen, som är ett litet torp i närheten av Norra Brandstorp – det vill säga den berömda farmen i TV-programmet Farmen. Även detta året ses det som en fördel att ta sig dit.

Att livet är hårt på gården går inte ouppmärksammat förbi, men om deltagarna lyckas utföra sina uppgifter och utmaningar kan de ta sig vidare till den stora finalen i Farmen 2023. Torpet är en utökning av årets säsong, som utspelar sig på Norra Brandstorp där utslagna farmentorpare tävlar om viktiga amuletter i kampen om att ta sig till Farmens final.

Undersköterskan Cia Stenmark Sommerborn, 25, från Göteborg är en av årets tre deltagare som är först att flytta in på torpet.

Farmen Cia Stenmark Sommerborn
Cia Stenmark Sommerborn i "Farmen/Torpet". Foto: TV4

Tiden i Farmen – "extremt jobbig"

Cia Stenmark Sommerborn förklarar i första avsnittet av Torpet att hon är en väldigt framåt och social tjej som tycker om det goda i livet. I talande stund berättar hon att en stor godhet i hennes liv är att hon är singel och gillar att “jaga”.
– Jag är typ som ett “parningsdjur”, tror jag det heter, säger en skrattande Cia.

Cia tror att nackdelen med att starta på torpet, och inte på farmen, kan vara att man kommer in lite senare i gruppdynamiken. Till Mölndalsposten förklarar hon att tiden i Torpet var “extremt jobbig” som innehöll både konflikter, svek och vänskap. Vidare säger hon att hennes medverkan inte kommer att gå obemärkt förbi på det lilla 1800-talstorpet. Hon säger även till tidningen att det finns ett drama som hon kommer att vara delaktig i som handlar om henne.

Cia Stenmark Sommerborns bebislycka

På sina sociala medier avslöjar torpet-deltagaren att hon är gravid. På TikTok visar Cia upp magen och berättar att hon är i vecka 20. Till Hänt förklarar hon att hon inte var i närheten av att vara gravid under Farmen-inspelningen, men att hon plussade i början av september 2022. På Sveriges nationaldag, den 6 juni 2023, är den lilla pojken beräknad att komma till världen.
– Det är ingen partner eller annan person involverad, säger Cia till Hänt.

Mer om Cias “godheter i livet” och konflikter hittar du på TV4 och TV4 Play.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL