Se trailern till William Spetz Netflix-serie Tore – premiär i slutet av oktober

Tore säsong 2? William Spetz svarar på frågan alla vill veta

Filmtopp
28 oktober 2023 kl. 06:10

Filmtopp frågar skaparen om seriens framtid

Har du redan hunnit se hela den första säsongen av dramakomedin och hoppas på fortsättning? William Spetz svarar Filmtopp på frågan om "Tore" säsong 2.

I går var det äntligen premiär för Netflix efterlängtade svenska dramakomedi Tore som skrivits av William Spetz. Han gör även rollen som titelkaraktären, 27-årige Tore, som gör allt för att inte behöva konfrontera sin sorg när en av de viktigaste personerna han har blir påkörd och dör. I serien ser vi även stjärnor som Peter Haber och Sanna Sundqvist från Ring Mamma!

Tillhör du de som har bingeat den nya serien och undrar kring dess framtid? Då kan vi meddela att Netflix ännu inte har gett något besked kring Tore säsong 2. Däremot kommer vi få en till säsong om William Spetz får bestämma.

Tore säsong 2? William Spetz svarar på frågan alla vill veta
Foto: Netflix.

Tore säsong 2? William Spetz svarar på frågan alla vill veta

När Filmtopp träffade William Spetz under förhandsvisningen av Tore på Way Out West i somras gav han inte bara sitt bästa streamingtips, han svarade även på frågan om sin series framtid. 

Skulle du vilja jobba vidare med den Tore om ni får chansen eller är det tänkt som en miniserie?

– Nej, alltså jag tror att vi bara försöker såhär djupandas oss igenom. Ett avsnitt i taget nu. Jag har inte ens kunnat tänka på när den ska släppas för jag har bara tänkt på den här helgen. Vi ska visa ett avsnitt, sade William Spetz till Filmtopp då och fortsatte:

– Men jag älskar ju människorna jag har fått jobba med och jag älskar den här genren och temat. Så jag skulle älska att fortsätta.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer runt "Tore" säsong 2. Hela den första säsongen finns nu att streama på Netflix.

NÄSTA ARTIKEL