William Spetz bästa filmtips: "Som att äta en pizza när man är bakis"

William Spetz bästa streamingtips: "Som att äta en pizza när man är bakis"

Filmtopp
12 augusti 2023 kl. 20:00

Stjärnans oväntade tips till dig!

I ett samtal med Filmtopp delar serieskaparen och skådespelaren William Spetz med sig av sitt allra bästa streamingtips. En serie som finns att se på HBO Max.

På lördagen under Way Out West premiärvisades William Spetz nya Netflix-serie Tore. När Filmtopp träffade honom för en pratstund utanför Bio Capitol i Göteborg tog vi tillfället att fråga honom om vilken som är hans bästa tips till den som vill se en film eller serie. Han väljer då att lyfta fram en något mindre känd produktion som finns att streama på HBO Max.

William Spetz bästa streamingtips: "Som att äta en pizza när man är bakis"
Foto: HBO Max.

William Spetz bästa filmtips: "Som att äta en pizza när man är bakis"

De flesta skådespelare och filmskapare vi pratar med väljer att lyfta fram berömda titlar som Succession och The White Lotus när de blir ombedda att ge sina bästa tips. När vi ställer William Spetz frågan om vilket som är hans bästa streamingtips möts vi av ett något oväntat svar.

– Jag älskar Somebody SomewhereHBO. Den är som en dramakomedi, men den är väldigt rolig, säger William till Filmtopp och fortsätter:

– Den är varm och fin, och lite sorglig. Den är bara... som att äta en pizza när man är bakis. Den är bara bra och trygg.

I serien som hunnit släppa två säsonger följer vi Sam, en sann Kansas-bo på ytan men som under ytan kämpar för att passa in i den stereotypiska mallen. Samtidigt som hon brottas med förlust och acceptans är sången hennes räddare i nöden. Detta leder henne in på en resa mot att upptäcka sig själv, och en gemenskap av outsiders. Tillsammans skapar de en plats dit folk kan gå för att hitta sin egen röst och där allt är möjligt. Huvudrollen i Somebody Somewhere spelas av Bridget Everett

Även om inte så många kanske har sett Somebody Somewhere så verkar de som hittat till den älskat vad de upplevt, och så även William. I skrivande stund har serien betyget 8.1/10 på IMDb med 10 000 röster.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL