Tom Hollands bonuscheck hamnade hos White Lotus-stjärnan: ”Ofattbar summa”

Tom Hollands bonuscheck hamnade hos White Lotus-stjärnan: ”Ofattbar summa”

Emil Oscar Rasmussen
25 januari 2024 kl. 13:01
ANNONS
ANNONS

Tom Hollander blandades ihop med Tom Holland

"The White Lotus"-skådespelaren Tom Hollander har ett namn som är väldigt snarlikt Marvel-stjärnan Tom Hollands, vilket kan leda till udda missförstånd – som när han råkade få Spider-Man-skådisens "Avengers"-bonus av misstag.

Tom Hollander, 56, och Tom Holland, 27, har ett och annat gemensamt. Båda två är britter och båda två är skådespelare. Den yngre av dem är ett av världens mest välkända skådespelarnamn efter sina succéer som Spider-Man i Marvel Cinematic Universe. Hollander har i sin tur gjort sig ett namn i filmer och serier som Stolthet & fördom (2005), Bohemian Rhapsody (2018) och den andra säsongen av The White Lotus (2022).

De två skådespelarna har också en annan sak gemensam – väldigt snarlika namn. Endast två extra bokstäver på slutet av Hollanders efternamn skiljer dem åt, och är man inte uppmärksam kan det leda till viss förvirring. Vilket det också gjorde när en bonuscheck till Tom Holland hamnade i Tom Hollanders inkorg.

Tom Holland undrar vad mer Tom Hollander har fått som är hans. Foto: Sony Pictures.

Tom Hollands bonus för Avengers hamnade i Tom Hollanders inkorg: ”Ofattbar summa”

När Tom Hollander nyligen gästade Late Night with Seth Meyers delade han med sig av ett exempel på hur de snarlika namnen som han själv och Tom Holland har kan leda till missförstånd. Enligt Hollander tillhörde båda skådespelarna samma agentur under en period och där ska deras namn ha blandats ihop.

Hollander berättar för Seth Meyers hur han vid ett tillfälle öppnade sin inkorg och såg ett mejl med titeln "Utbetalning av första bonusen för The Avengers-biointäkter". 

– Det var en ofattbar summa pengar, avslöjar Tom Hollander för Seth Meyers.

Han utvecklar:

– Det var inte hans lön. Det var hans första bonus för biointäkter. Inte hela hans bonus för biointäkterna, den första. Och det var mer pengar än jag någonsin hade [sett]. Det var ett sjusiffrigt belopp.

Se klippet på Tom Hollanders anekdot här:

Tom Hollander är aktuell i rollen som Truman Capote i den andra säsongen av tv-serien "Feud". Tom Holland såg vi senast i miniserien "The Crowded Room".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL