Spider-Man: No Way Home slår biorekord

Tom Holland öppnar upp om Zendaya: "Det är guld värt"

Emil Oscar Rasmussen
06 juli 2023 kl. 14:00

Tom Holland säger sitt om förhållandet med Zendaya

I den omåttligt populära podcasten "Smartless" öppnar Spider-Man-stjärnan Tom Holland upp om sitt förhållande med kollegan Zendaya – ett förhållande han bland annat beskriver som "guld värt".

Hollywoodpar som Kristen Bell och Dax Shepard eller John Krasinski och Emily Blunt har länge varit turturduvorna som folk inte kunnat få nog av, men på senare tid har de tvingats ta ett litet kliv åt sidan – det finns ju ett nytt favoritpar i blickfånget.

Tom Holland och Zendaya är två av de senaste årens stora stjärnskott på Hollywoodhimlen, och när de bekräftades vara ett par i slutet av 2021 blev det naturligtvis väldigt uppmärksammat. Duon har synts tillsammans i flertalet sammanhang sedan dess och smyger inte på något sätt med relationen, men de har diskuterat den sparsamt i officiella sammanhang. Precis det gjorde dock Spider-Man-stjärnan i podcasten Smartless, som drivs av Jason Bateman, Will Arnett och Sean Hayes.

Tom Holland öppnar upp om Zendaya: "Det är guld värt"
Foto: Sony Pictures.

Tom Holland öppnar upp om Zendaya: "Det är guld värt"

Det var under inspelningen av Spider-Man: Homecoming (2017) som Tom Holland och Zendaya träffades, men det var först flera år senare de blev ett par. Sedan den första Spider-Man-filmen inom MCU (Marvel Cinematic Universe) har de två stjärnornas respektive karriärer pekat spikrakt uppåt.

Holland har fortsatt med flertalet Spider-Man- och Avengers-filmer, samt rullar som The Devil All the Time (2020) och Uncharted (2022), medan Zendaya blivit en världsstjärna med The Greatest Showman (2017), Malcolm & Marie (2021), Dune (2021) och givetvis Euphoria (2019–).

Med tanke på att Holland och Zendaya har uppnått stora framgångar både gemensamt och separat, är det inte överraskande att deras förhållande blivit så uppmärksammat. Det faktum att de är kollegor är en av de huvudsakliga anledningarna till att deras förhållande är stadigt, menar Holland.

– Jag har tur som har någon som Zendaya i mitt liv, säger Tom Holland i Smartless. Det är intressant att vara i ett romantiskt förhållande med någon som sitter i samma båt som en själv. Du kan dela dina erfarenheter och allt sånt, och det är guld värt.

Tom Holland har även tidigare erkänt att han haft en förälskelse i Zendaya sedan barnsben, vilket kan vara ytterligare en anledningen till att förhållandet går så bra.

Tom Holland är just nu aktuell med serien "The Crowded Room" på Apple TV+. Senare i år är Zendaya aktuell med filmerna "Challengers" och "Dune: Part 2".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL