Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Darjeeling Limited.

Adrien Brody gör ny film med Wes Anderson

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 juli 2021

Även Bill Murray och Tilda Swinton är bekräftade.

Wes Andersons nästa film har redan i vanlig ordning säkrat Bill Murray och Tilda Swinton som skådespelare. Nu har även Adrien Brody blivit bekräftad.

Den hyllade amerikanske regissören Wes Andersons nya film The French Dispatch visades nyligen för första gången för en publik på filmfestivalen i Cannes. Totalt är filmen Andersons tionde och den har redan fått ett varmt mottagande av kritiker. Världspremiären på bio sker senare i höst den 22 oktober. 

Redan nu rapporteras det att Wes Anderson är på gång med en nästa film och i vanlig ordning kommer Bill Murray och Tilda Swinton att medverka. Deadline rapporterar också nu att Adrien Brody också är bekräftad för en roll. Adrien Brody har redan medverkat i fyra av Wes Andersons filmer, vilket gör den nya till deras femte samarbete.

Handlingen till den nya filmen är fortfarande oklar och även vilka fler skådespelare som kommer att medverka. Wes Andersons filmer brukar ofta vara packade med en gedigen rollista och så lär det rimligtvis även bli i hans kommande nya projekt.

LÄS MER:
Nya Game of Thrones-serien pausar produktionen

NÄSTA ARTIKEL