Tom Cruise aktuell för Quentin Tarantinos sista film

Tom Cruise aktuell för Quentin Tarantinos sista film

Emil Oscar Rasmussen
12 februari 2024 kl. 16:02
ANNONS
ANNONS

Stjärnan pusslar med sitt schema för att kunna vara med

Efter Brad Pitt ser ännu en av Hollywoods största namn ut att vara aktuell för Quentin Tarantinos "The Movie Critic". Nu ryktas Tom Cruise vara aktuell för Tarantinos sista film.

För drygt en vecka sedan kunde vi rapportera att Brad Pitt kommer att spela en roll i det som sägs bli Quentin Tarantinos allra sista långfilm, The Movie Critic. Nu ryktas en annan av branschens tyngsta profiler vara aktuell för en biroll i filmen.

Från andra sidan Atlanten kommer nyheten om att Tom Cruise är tänkt för en roll i The Movie Critic – om han lyckas frigöra tid i sitt redan fullspäckade schema.

Tom Cruise aktuell för Quentin Tarantinos sista film
Foto: UIP.

Rykte: Tom Cruise aktuell för roll i Quentin Tarantinos The Movie Critic

Det senaste halvåret har ryktena gått varma om vilka som kommer att vara med i Tarantinos avskedsfilm. Brad Pitts namn är det som ser närmast ut att vara bekräftat, men även skådespelare som Paul Walter Hauser, John Travolta, Leonardo DiCaprio, Kurt Russell och Samuel L. Jackson har ryktats vara på Tarantinos radar.

Nu kan vi addera även Tom Cruise namn till den listan, efter att World of Reel – en doldis som många gånger visat sig ha fingret på filmindustrins puls – rapporterar att Mission: Impossible-ikonen är aktuell för The Movie Critic.

Enligt sajtens källa hänger stjärnans medverkan på om det går att hitta utrymme i hans redan fullspäckade schema. Cruise sägs dock göra vad han kan för att göra sig tillgänglig för en biroll i filmen. Under större delen av 2024 förväntas Tom Cruise vara upptagen med att filma nästa Mission: Impossible-film. Tanken är i nuläget att inspelningen av The Movie Critic ska påbörjas tidigt 2025, och det rapporteras att Cruise försöker göra tid i samband med, eller efter, de omtagningar som Mission: Impossible-filmen förväntas behöva.

Att Tom Cruise ska ha erbjudits en roll i Tarantinos The Movie Critic är inga bekräftade uppgifter, men det känns inte osannolikt med tanke på att regissören tidigare uttryckt sin önskan att jobba med Cruise, och att möjligheterna till det börjar bli få.

– Han är en fantastisk kille och vi kommer verkligen överens. [Ett samarbete] kan bli av med något annat, sa Tarantino om Tom Cruise, när han gästade podcasten Happy Sad Confused år 2019 för att prata om Once Upon a Time in Hollywood.

Filmtopp håller dig uppdaterad om Quentin Tarantinos snackis till sista film.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL