TIPS: Nu kan du se nästa The Omen-film på bio

TIPS: Nu kan du se den nya The Omen-filmen på bio

Ivar Sandberg
03 april 2024 kl. 14:04

Bered dig på den läskiga föregångaren till The Omen

Nästa film i ”The Omen”-franschisen släpps på bio i dag. I denna läskiga film som utspelar sig före originalet får vi se födelsen av Antikrist!

"The First Omen" är 20th Century Studios nya film. Den är baserad på författaren David Seltzers original The Omen, men det är en ny berättelse som utspelas innan originalet.

Filmen släpps i dag på bio, den 3 april. 

Är du redo för vårens läskigaste film?

Nell Tiger Free, känd från Game of Thrones, spelar Margaret i den nya Omen-filmen. Margaret är en ung amerikansk kvinna som skickas till Rom för att arbeta hos den katolska kyrkan. Medan hon är där träffar hon Carlita Skianna (Nicole Sorace) på ett av kyrkans barnhem. Hon känner att hon måste hjälpa och försvara Carlita men allt är inte rätt med henne. Carlita är väldigt underlig och till och med de vuxna nunnorna och prästerna tror att hon är galen och ond.

Under sin tid i Rom får Margaret lära sig om kyrkans komplott att föda en Antichrist för att bevara makten. Det blir mer och mer klart att Carlita ska vara modern till det satanistiska monstret. Vad händer egentligen i Rom i denna rysande film?

Filmen regisseras av Arkasha Stevenson, tidigare känd för kort filmen Vessels (2015) och serien Legion (2019). Andra medverkande är Bill Nighy (Love Actually), Charles Dance (The Last Action Hero), Sonia Braga (Kiss of The Spider Woman), och Ralph Ineson (Green Knight).

"The First Omen" har biopremiär i dag.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL