Första bilden på Keanu Reeves i John Wick 4

Tips: nu kan du äntligen streama Keanu Reeves senaste John Wick-äventyr

Axel Diedrichs
Uppdaterad 01 november 2023 kl. 07:21 | Publicerad 29 oktober 2023 kl. 18:00

Här ser du "John Wick: Chapter 4"

Har du längtat efter att få streama "John Wick: Chapter 4" med Keanu Reeves och Bill Skarsgård? Nu finns den att se i prenumerationsutbudet.

Sedan den första filmen från 2014 som tar avstamp i att ett gäng skurkar dödar en lönnmördares hund och stjäl hans bil, har det nu kommit ytterligare tre filmer och en serie. Den senaste biofilmen, John Wick: Chapter 4, ser vi Keanu Reeves göra upp med ett nytt hot i form av den mäktige fienden Marquis spelad av den svenske stjärnan Bill Skarsgård. John Wick måste besegra honom för att förtjäna sin frihet, men han ställs då mot en mäktig allians, som gör även gamla vänner till fiender.

Tips: nu kan du äntligen streama Keanu Reeves senaste John Wick-äventyr
Foto: Lionsgate.

Här streamar du John Wick: Chapter 4

Med ett IMDB-betyg på 7.7/10 är filmseriens senaste kapitel det mest hyllade hittills. Även majoriteten av den såväl svenska som internationella kritikerkåren har varit lyriska över John Wick: Chapter 4 som är ett actionpackat äventyr på närmare tre timmar. Du som velat streama filmen har sedan en tid tillbaka kunnat göra det genom köp/hyr-segmentet, men nu finns den även att se i prenumerationsutbudet.

Nu kan du streama John Wick 4Amazon Prime Video. Där finns även de föregående tre filmerna att värma upp med. Likaså är det Prime Video som har John Wick-spinoffen The Contintental, en serie som tar oss till det ikoniska hotellet i New York där lönnmördare i John Wick-universumet figurerade på 70-talet.

Missa inte heller vårt senaste actiontips på Netflix. I dag, onsdagen den 1 november, släpper de Wingwoman med Mélanie Laurent som både regissör och huvudrollsinnehavare.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL