TIPS: Här streamar du alla ”Snuten i Hollywood”-filmer inför nya ”Axel F”

TIPS: Här streamar du alla ”Snuten i Hollywood”-filmer inför nya ”Axel F”

Emil Oscar Rasmussen
02 juli 2024 kl. 14:00

Så laddar du upp inför ”Snuten i Hollywood: Axel F”

Ser du fram emot den nya "Snuten i Hollywood"-filmen? Då är det hög tid att ladda upp med de tre första filmerna. Här är din guide till var du streamar dem.

Det har gått hela 30 år sedan vi senast såg Eddie Murphy i rollen som Axel Foley, och 40 år sedan vi såg honom första gången, men nu är det äntligen dags igen. I veckan återvänder Snuten i Hollywood med filmseriens fjärde kapitel på Netflix.

Denna gången tar sig Detroitpolisen Foley till Beverly Hills när hans dotters liv svävar i fara. Tillsammans med sina gamla vänner John Taggart (John Ashton) och Judge Reinhold (Billy Rosewood) försöker Foley gå till botten med en konspiration. Trion redan nämnda skådespelare får sällskap i den nya filmen av namn som Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt och Taylour Paige m.fl. I registolen hittar vi Mark Molloy.

TIPS: Här streamar du alla ”Snuten i Hollywood”-filmer inför nya ”Axel F”
Foto: Netflix.

Här streamar du alla "Snuten i Hollywood"-filmer

Vill du ladda upp inför den fjärde filmen, som går under namnet Snuten i Hollywood: Axel F har vi knåpat ihop en snabb guide till var du kan streama de tre tidigare filmerna.

Snuten i Hollywood: Axel F kommer till Netflix som en originalproduktion och i dagsläget finns även de tre första filmerna att se på streamingtjänsten. De finns dock tillgängliga även på några ytterligare plattformar, så följ länkarna nedan för att se om Snuten i Hollywood-filmerna finns hos din favorittjänst.

Här streamar du – Snuten i Hollywood (1984)
Här streamar du – Snuten i Hollywood II (1987)
Här streamar du – Snuten i Hollywood III (1994)

"Snuten i Hollywood: Axel F" har premiär på Netflix den 3 juli.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL